dostluk icin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
selam aleykum oncelikle sunu belirtmek istedim biliyoruzki genel af verildi saolsun ömerbey affetti hemen hemen cogu kisiyi biz hellforce klani olarak csduragi dolasicaz üzdumuz kirdimiz tartistigimiz kisilerden ozurdilicez helallik alicaz sizlerde bunu uygun gorurseniz bugunden itibaren baslicaz amacimiz dusmanlik deil dostluk kardeslik istyoruz biz hellforce klani sifirdan basliyoruz herseye.. konu silinmesse seviniriz iyi forumlar csduragi ailesi
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ChormeCAN
Yasaklı Üye
dostluk icin
Arkadaş dediği gibi yaptı ve ts3 ipime geldi, fakat amacı eğer dostluk olsaydı helalleşiceği ilk ben olurdum çünkü arasının benimle bozuk olduğunu herkes biliyor gelip bana imansız hocayı sormazdı. ki zaten konunun forumla herangibi bir alakası yok kaldırılacağını düşünüyorum.
| Linklerini gizle |
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
ben ilk imansiz wistonla gorusmek dha sonra sizlerle konusmakdi ve imansiz wistonu sordum.ve direk ailevi kufur ederek ban yedim hic hosbir karsilama olmadi
| Linklerini gizle |
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
ben dedim gibi dusmanlik deil dostlulk ve burda herkezin onunde konu acdim amac kotu deildi
| Linklerini gizle |
-
ChormeCAN
Yasaklı Üye
dostluk icin
evet benim ts3 ipime zamanında saldırı atıp üstüne ts3 üme gelip hiç birşey yokmuş gibi imansız hocayı sormasına ailevi küfür edip banlarım bu sadece senin için değil zamanında yemiş olduğum tüm saldırılar için geçerli bişey
| Linklerini gizle |
-
umutlu85
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
dostluk icin
benim.burda kotu amacim yok konuyu okuduysan eger csduragi genel klanlar uzdugumuz kirdigimiz tartisdigimiz insanlardan helallik almak egerki sen kabul etmiyorsan bise diyemem .
| Linklerini gizle |
-
ChormeCAN
Yasaklı Üye
dostluk icin
Bende Bunu DiyicekdimChormeCAN yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:37 am evet fake hesaplarda başladı hangi tanıdığına yazdırdın yorumu![]()
| Linklerini gizle |
dostluk icin
Simdi Soylersin Ben Fake Hesab Falan Diylim. Nedense Genelde HellForcenin Acildigi Konulara Yaziyonalperenarnas yazdı: Pzt Haz 11, 2018 3:30 am İYİ BİSE DUSUNMUS DOSTLUK KARDESLIK HERSEYDEN DAHA ONEMLI BASARILAR HEP BOYLE OLMANIZ DILEGIYLE
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
dostluk icin
Aslında ne kadar burda yazsanda niyet önemli şimdi sen alperin veya canin seni affetigni dost olduğunu dusunursun ama onlar öyle dusunmez tamamen niyete kalmış yani bizimde aramiz seninle kotuydu adam akilli geldin sohbet muhabbet vss. Şimdi gayet iyi dost klaniz.
| Linklerini gizle |