Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sayın Ömer Bey

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
yunus61xx1

Sayın Ömer Bey

Mesaj gönderen yunus61xx1 »

Sayın Ömer Bey alt Panel Kullanıcımız bile olmayan bir kişi Tarafından Csduragi.com forumunuza Yazılan Konudan Dolayı Sizden Özür Diliyoruz Alt panel kullanıcımızın serverimizde şuanda hiç bir yetkisi bulunmamakdadır ve hiçbir ana panel kaydı bulunmamakdadır lütfen alt panel kullanıcımızın açdığı forumdan dolayı bizi sorumlu tutmayınız bizim bu serverde çok fazla emeğimiz var emeğimizi bir tane alt panel kullanıcısı yüzünden yok etmeyiniz gereğini arz ederiz csduragi.com hizmetlerinden çok memnunuz ve bir şikayetimiz yokdur o forumu açan kişinin ise yakamoz gamingle bir alakası olduğunu düşünmekdeyiz lütfen bizim adımıza yapılan şikayetlere kulak vermeyiniz.. LÜTFEN KAPATMAYIN BİZİ BENİM COK EMEĞİM VAR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Sayın Ömer Bey

Mesaj gönderen JaveranGe »

Geçmiş olsun. Böyle konu açmanıza gerek yok yakamoz tekrar hizmet aldı yine ama kapanacaktır eminim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
yunus61xx1

Sayın Ömer Bey

haklsın tekrardan hizmet aldılarda benim durumuma yanıyorum cok emeklerim var kuralarda alt kulanıcınız yaptıgı şeylerden biz sorumlu deyiliz yazısı varsa ben görmedim efendim ama benim bir hatam yok bir kişi yüzünden bir toplulugun emeği gitmesi beni cok üzüyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Felong
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Sayın Ömer Bey

Mesaj gönderen Felong »

yunus61xx1 yazdı: Cum Nis 27, 2018 5:36 pm Sayın Ömer Bey alt Panel Kullanıcımız bile olmayan bir kişi Tarafından Csduragi.com forumunuza Yazılan Konudan Dolayı Sizden Özür Diliyoruz Alt panel kullanıcımızın serverimizde şuanda hiç bir yetkisi bulunmamakdadır ve hiçbir ana panel kaydı bulunmamakdadır lütfen alt panel kullanıcımızın açdığı forumdan dolayı bizi sorumlu tutmayınız bizim bu serverde çok fazla emeğimiz var emeğimizi bir tane alt panel kullanıcısı yüzünden yok etmeyiniz gereğini arz ederiz csduragi.com hizmetlerinden çok memnunuz ve bir şikayetimiz yokdur o forumu açan kişinin ise yakamoz gamingle bir alakası olduğunu düşünmekdeyiz lütfen bizim adımıza yapılan şikayetlere kulak vermeyiniz.. LÜTFEN KAPATMAYIN BİZİ BENİM COK EMEĞİM VAR
'' Yetki verdiğiniz Kişilere DİKKAT EDİN '' geçmiş olsun kardeşim..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
yunus61xx1

Sayın Ömer Bey

hacım yetki verdiğin dedi adminlik ve slotluk silme :) o kadarmı hatam ben fırında calışıyorum son 12 gündür cok kişiyi tanıdım arkadaş forumda terbiyesizlik yapmamış birazcık saygısızlık yapmış fakat yaşına verelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Felong
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Sayın Ömer Bey

Mesaj gönderen Felong »

yunus61xx1 yazdı: Cum Nis 27, 2018 5:46 pm hacım yetki verdiğin dedi adminlik ve slotluk silme :) o kadarmı hatam ben fırında calışıyorum son 12 gündür cok kişiyi tanıdım arkadaş forumda terbiyesizlik yapmamış birazcık saygısızlık yapmış fakat yaşına verelim
Haklısın ne diyelim inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Sayın Ömer Bey

Mesaj gönderen vanessaaa »

Yaptigin iyilik sadece suistimal yapmis şahıs daha dikkatli olursun artik kardesim iyi oyunlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
yunus61xx1

Sayın Ömer Bey

teşekür ederim ama alt kulanıcı yaptıgı bir hata benim zararıma olması cok acı verici zoruma giti :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli