Sayın Ömer Bey
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 11
Sayın Ömer Bey
Sayın Ömer Bey alt Panel Kullanıcımız bile olmayan bir kişi Tarafından Csduragi.com forumunuza Yazılan Konudan Dolayı Sizden Özür Diliyoruz Alt panel kullanıcımızın serverimizde şuanda hiç bir yetkisi bulunmamakdadır ve hiçbir ana panel kaydı bulunmamakdadır lütfen alt panel kullanıcımızın açdığı forumdan dolayı bizi sorumlu tutmayınız bizim bu serverde çok fazla emeğimiz var emeğimizi bir tane alt panel kullanıcısı yüzünden yok etmeyiniz gereğini arz ederiz csduragi.com hizmetlerinden çok memnunuz ve bir şikayetimiz yokdur o forumu açan kişinin ise yakamoz gamingle bir alakası olduğunu düşünmekdeyiz lütfen bizim adımıza yapılan şikayetlere kulak vermeyiniz.. LÜTFEN KAPATMAYIN BİZİ BENİM COK EMEĞİM VAR
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Sayın Ömer Bey
Geçmiş olsun. Böyle konu açmanıza gerek yok yakamoz tekrar hizmet aldı yine ama kapanacaktır eminim.
Linklerini gizle |
-
Sayın Ömer Bey
haklsın tekrardan hizmet aldılarda benim durumuma yanıyorum cok emeklerim var kuralarda alt kulanıcınız yaptıgı şeylerden biz sorumlu deyiliz yazısı varsa ben görmedim efendim ama benim bir hatam yok bir kişi yüzünden bir toplulugun emeği gitmesi beni cok üzüyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
Sayın Ömer Bey
'' Yetki verdiğiniz Kişilere DİKKAT EDİN '' geçmiş olsun kardeşim..yunus61xx1 yazdı: Cum Nis 27, 2018 5:36 pm Sayın Ömer Bey alt Panel Kullanıcımız bile olmayan bir kişi Tarafından Csduragi.com forumunuza Yazılan Konudan Dolayı Sizden Özür Diliyoruz Alt panel kullanıcımızın serverimizde şuanda hiç bir yetkisi bulunmamakdadır ve hiçbir ana panel kaydı bulunmamakdadır lütfen alt panel kullanıcımızın açdığı forumdan dolayı bizi sorumlu tutmayınız bizim bu serverde çok fazla emeğimiz var emeğimizi bir tane alt panel kullanıcısı yüzünden yok etmeyiniz gereğini arz ederiz csduragi.com hizmetlerinden çok memnunuz ve bir şikayetimiz yokdur o forumu açan kişinin ise yakamoz gamingle bir alakası olduğunu düşünmekdeyiz lütfen bizim adımıza yapılan şikayetlere kulak vermeyiniz.. LÜTFEN KAPATMAYIN BİZİ BENİM COK EMEĞİM VAR
Linklerini gizle |
-
Sayın Ömer Bey
hacım yetki verdiğin dedi adminlik ve slotluk silme
o kadarmı hatam ben fırında calışıyorum son 12 gündür cok kişiyi tanıdım arkadaş forumda terbiyesizlik yapmamış birazcık saygısızlık yapmış fakat yaşına verelim

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
Sayın Ömer Bey
Haklısın ne diyelim inşallah bir sıkıntı çıkmazyunus61xx1 yazdı: Cum Nis 27, 2018 5:46 pm hacım yetki verdiğin dedi adminlik ve slotluk silmeo kadarmı hatam ben fırında calışıyorum son 12 gündür cok kişiyi tanıdım arkadaş forumda terbiyesizlik yapmamış birazcık saygısızlık yapmış fakat yaşına verelim
Linklerini gizle |
-
Sayın Ömer Bey
Yaptigin iyilik sadece suistimal yapmis şahıs daha dikkatli olursun artik kardesim iyi oyunlar
Linklerini gizle |
-
Sayın Ömer Bey
teşekür ederim ama alt kulanıcı yaptıgı bir hata benim zararıma olması cok acı verici zoruma giti 

Linklerini gizle |