Kaldırmak istediğim bi plugin
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
evet arkadaşlar bi eklenti var ancak o eklentiyi kaldıramıyorum hangi eklenti olduğunu bilmediğimden ne yaptıysam bulamadım bilen var mı ekteki ss'in barındırdığı eklentiyi ?

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Büyük ihtimal el harita oyuncular yazan eklentinin hud mesaj halidir.O eklentiyi kaldırıp tekrar bakınız.
Linklerini gizle |
-
cevabın için teşekkürler ancak o değilogibaba911 yazdı: Pzt Nis 23, 2018 3:57 pm Büyük ihtimal el harita oyuncular yazan eklentinin hud mesaj halidir.O eklentiyi kaldırıp tekrar bakınız.
ayriyetten bütün pluginleri kapatmama rağmen o sinir bozucu the first fight seslendirmesi ve o yazı hala geliyor.
Linklerini gizle |
-
modunuz nedir ?miğfer66 yazdı: Pzt Nis 23, 2018 4:08 pmcevabın için teşekkürler ancak o değilogibaba911 yazdı: Pzt Nis 23, 2018 3:57 pm Büyük ihtimal el harita oyuncular yazan eklentinin hud mesaj halidir.O eklentiyi kaldırıp tekrar bakınız.
ayriyetten bütün pluginleri kapatmama rağmen o sinir bozucu the first fight seslendirmesi ve o yazı hala geliyor.
Linklerini gizle |
-
csdurağı bünyesinde değilim dedicated server kurdum kendi yapımım ancak böyle bi eklenti kurmadım diye hatırlıyorum.
Linklerini gizle |
sizin server alt yapınızı bilemeyiz. Siz kurmasanızda Kurduğunuz paket içerisindeki bir eklenti olduğu belli birşey.
Linklerini gizle |