Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
TELEFON NUMARASI: 541 599 03 58
GÜVENİLİR PLUGİNCİ ARANIYOR (JAİLBREAK)
GELEN KİŞİLERE DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE YAPARSA KENDİSİNE PLUGİNCİ VERİLİCEK FULL PANEL VERİLİCEK TS3 ÜDE AYARLIYA BİLEN BİRİSİ OLURSA İYİ OLUR
Atakanreis037 yazdı: Pzt Mar 26, 2018 9:01 pm
TELEFON NUMARASI: 541 599 03 58
GÜVENİLİR PLUGİNCİ ARANIYOR (JAİLBREAK)
GELEN KİŞİLERE DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE YAPARSA KENDİSİNE PLUGİNCİ VERİLİCEK FULL PANEL VERİLİCEK TS3 ÜDE AYARLIYA BİLEN BİRİSİ OLURSA İYİ OLUR
Arkadaşlar 3-4 kişi kural ihlali yapan kişiyi niçin uyarıyor.
1 kişinin uyarması gayet yeterlidir, uyaran olmadıysada "Bildir" düğmesi var yukarıda ona basın.
Adam belki yeni gelmiştir yani ne bu strike modunuz ? 1 kere uyardığınız zaman anlayacak kabiliyeti vardır. Silinen konuyu görmemiş olabilir. Veyahut bilmiyor olabilir. Ben sana yardımcı olabilirim dostum ts3 sunucusu bırakabilirsen full mod jailbreak kurar ts3 yetki ayarınızı eksiksiz ve açıksız yaparım.
ENESIZM yazdı: Pzt Mar 26, 2018 10:33 pm
Adam belki yeni gelmiştir yani ne bu strike modunuz ? 1 kere uyardığınız zaman anlayacak kabiliyeti vardır. Silinen konuyu görmemiş olabilir. Veyahut bilmiyor olabilir. Ben sana yardımcı olabilirim dostum ts3 sunucusu bırakabilirsen full mod jailbreak kurar ts3 yetki ayarınızı eksiksiz ve açıksız yaparım.
Hatırladığım kadarıyla yeni gelenler forum kurallarını okumalılar.