Ininal kart Soru ??
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
Ininal kart Soru ??
Oncelikle Selamun Aleykum
ininal kartin gelmesi benim icin cok iyi oldu arkadaslar.onun icin tesekkur ederim.
Soru : Bir panelde ININAL KART ODEME YAP
var birde odeme bildiriminde var ikiside aynimi yani bi farkmi varda 2 yere koymussunuz diyecektimde.
ben ilk kez csduragindan sw alacagim icin bilmiyorumda nasil yapicaz ??
ininal kartin gelmesi benim icin cok iyi oldu arkadaslar.onun icin tesekkur ederim.
Soru : Bir panelde ININAL KART ODEME YAP
var birde odeme bildiriminde var ikiside aynimi yani bi farkmi varda 2 yere koymussunuz diyecektimde.
ben ilk kez csduragindan sw alacagim icin bilmiyorumda nasil yapicaz ??
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Ininal kart Soru ??
ininal Kart ile ödeme yapa basın sizi yönlendiricektir bilgileri girip ödemeyi yapınca bakiye hesabınıza 30 saniye içinde eklenmektedir
Linklerini gizle |
-
Ininal kart Soru ??
yani kisacasi anasayfadaki ininal ile odemeye basip odemeyi yapip bitiriyoruz yani panelden iste abi odeme yapdim bakarmisin gibi bise yok degilmi direk odeme yapicaz gelicek para ?realgaming yazdı: Pzr Şub 04, 2018 11:25 am ininal Kart ile ödeme yapa basın sizi yönlendiricektir bilgileri girip ödemeyi yapınca bakiye hesabınıza 30 saniye içinde eklenmektedir
tesekkurler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Ininal kart Soru ??
evetbestcore yazdı: Pzr Şub 04, 2018 11:29 amyani kisacasi anasayfadaki ininal ile odemeye basip odemeyi yapip bitiriyoruz yani panelden iste abi odeme yapdim bakarmisin gibi bise yok degilmi direk odeme yapicaz gelicek para ?realgaming yazdı: Pzr Şub 04, 2018 11:25 am ininal Kart ile ödeme yapa basın sizi yönlendiricektir bilgileri girip ödemeyi yapınca bakiye hesabınıza 30 saniye içinde eklenmektedir
tesekkurler
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ininal kart Soru ??
Paneldeki ödeme bildirimi yap bölümünde olan ininal ve kredi kartı seçeneğini, ödeme sırasında bir problem yaşarsanız bizlere bildirmek için kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Ininal kart Soru ??
tamamdır hocam teşekkürlerÖmer TELLİ yazdı: Pzr Şub 04, 2018 12:11 pm Paneldeki ödeme bildirimi yap bölümünde olan ininal ve kredi kartı seçeneğini, ödeme sırasında bir problem yaşarsanız bizlere bildirmek için kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.1
- Clan İsmi: Dosthane Gaming
- İletişim:
Ininal kart Soru ??
ÖDEME BAŞARISIZ
Lütfen kart bilgilerinizi doğru giriniz veya kart bakiyenizi kontrol ediniz diyor kartta 23 tl de bakiye bulunuyor ödeme yapamıyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz Ömer TELLİ
Lütfen kart bilgilerinizi doğru giriniz veya kart bakiyenizi kontrol ediniz diyor kartta 23 tl de bakiye bulunuyor ödeme yapamıyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz Ömer TELLİ
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ininal kart Soru ??
yeni aldıysanız kartı ve kisisellestirdiyseniz 3d secure aktif olması icin 48 ila 24 saat arasında beklemeniz gerekmektedir başka türlü alışveriş yapamazsınız online olarak...enesbozdas yazdı: Cmt Ara 08, 2018 1:53 pm ÖDEME BAŞARISIZ
En son ShooTeR tarafından Cmt Ara 08, 2018 2:02 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Ininal kart Soru ??
Ayrıca sitesine kayıt olmanız gerekiyor diye de biliyorumenesbozdas yazdı: Cmt Ara 08, 2018 1:53 pm ÖDEME BAŞARISIZ
Linklerini gizle |