Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jail Haritaları ve Telif Hakkında.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

14 Aralıkta CS videolarıyla ünlü "NatronAbi" adlı youtube kanalı -ALoNeDaRK- adlı ergen tarafından yapılan jail dark haritalarını ticari kazanım amacıyla kullandığı gerekçesiyle "-AloNeDaRK-" tarafından kapatılmış bulunmakta.

İlgili video;

https://www.youtube.com/watch?v=75dRG7wJggA

İlgili Resim;

Resim

Konu hakkında izlenimlerim;

Bu şahıs ilgili videonun 2:08. dakikasında haritalarının noter tarafından onaylatılıp belgelerinin alındığını ifade ederek aslında kaçıncı derecede ergen olduğunu da bizlere göstermiş oluyor...

Şöyle ki kişi bireysel bir telif hakkı almak istediğinde bu talep noter tarafından onaylanması sonucu kendisine hak sahipliğine ilişkin belge verilir ve bu kişi o eserin telifine sahip olur...

Olayın aslı şudur alonedark adlı şahıs abonesizliğin verdiği bunalımda yaşamına devam ederken birden gamebanana.com sitesinin her kullanıcısına sunduğu lisans hakkını fark etti;

Resim

ve ne anlama geldiğini araştırmaya koyuldu... Hemen sonra şu sonucu edindi;

Resim
("Atıf-GayriTicari-Türetilemez
CC BY-NC-ND
Bu lisan 6 lisansımız içinde en sınırlayıcı olandır. Eseriniz size alıntı vererek indirilebilir ya da paylaşılabilir ancak değiştirilemez ve ticari amaçla kullanılamaz.")

Bu sonucu alan bu ergen arkadaşımız ise yaptığı kıytırıktan bir harita için sırf ben olamadım o da olamasın diyerek telifler atıp kanalını kapattırıyor ve birde videoda "bunu ben yaptım yani başkaları sizi kandırmasın" ve "sadece para kazandığı için telif atıyorum diyor"

ilgili videoda görüldüğü üzere ilk telif 2 ay önce yani 17 ekimde atılmış ve çocuk 2 yıldır bu haritalarla video çekiyor ve durduk yere gelip "sadece para kazandığı için atıyorum" diyerek telif üstüne telif atıyor... Sanki kanaldan yeni haberi olmuş gibi... Hayatımda gördüğüm en kalitesiz kişi olmaya aday :!:

İlgili resimdeki pişkinliği ve diğer noter ve avukat yalanları için şunu diyorum bu kişiler hayatta en nefret ettiğim tiplerdir hani bende yok onda da olmasın diyenler... Zaten ilgili resimdeki alonedark s**er ifadelerinden de anlayacağımız üzere sunuculara saldırı atan ergenlerden farkı pek görünmüyor... Sizlere tavsiyem bu ergenin haritalarını kullanmayın çünkü artık önüne geleni telif atmakla tehdit ediyor...
En son The​ Professiona͏l tarafından Cum Ara 15, 2017 5:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

Youtube üzerinden video çekenler videolarının açıklama kısmına map yapımcısını yazmazlarsa telif atılacak yani.
Bu konu çok garip şuan 4 bin 5 bin aboneli tüm kanallar için bir tehdit bu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

Bu çocuk adını yazsan bile telif atar benim izlenimim bu yönde.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

mapı yapabilir herkez bu map üzerinden prim yapıyor yani oynamamımızı istiyor? çok saçma geldi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

The​ Professiona͏l yazdı:Bu çocuk adını yazsan bile telif atar benim izlenimim bu yönde.
Zaten öyle birşey yaparsa kendi karakterini belirler yaptığı videoda kendi ağzıyla demiş benim yaptığımı belirtin vs.
Şuana kadar böyle birşey yapmamış.Bundan sonra yaptıysa bu konuda art niyet aranır.
CSDuragi için bi mapper gerekli :S

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

ne kadar saçma yaw darkdan başka map yok video çekiyoruz adamın yaptığına bak hiçbir şey demiyorum yazıklar olsun.
CS Alemi neye dönüyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DeJavu'

Mesaj gönderen DeJavu' »

Yaptığı haritaları kullanıp şımartmayın, sonra başınıza iş alabilirsiniz. : )) Gün geçtikçe her konuda gelişen insanlarız yeni haritalar yapanlar olacaktır diye düşünüyorum. Cs ortamında alışık olduğumuz tiplerden biri..
En son DeJavu' tarafından Cum Ara 15, 2017 5:45 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NamıdeğerALBAY
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -

Mesaj gönderen NamıdeğerALBAY »

Komik. Bizdemi Kullanamıcakmışız ? @The​ Professiona͏l

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ömer TELLi ye mesaj atıyorum yazdığımız eklentilere telif hakkı getirsin. Alayınız yandı olm..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The​ Professiona͏l
İletişim:

NamıdeğerALBAY yazdı:Komik. Bizdemi Kullanamıcakmışız ? @The​ Professiona͏l
Kullanabilirsin fakat kayıt alıp youtube'a atamazsın yoksa bu arkadaş yıllarca abonenin artmasını bekleyip yıllar sonra telif atabilir :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli