İlgili video;
https://www.youtube.com/watch?v=75dRG7wJggA
İlgili Resim;

Konu hakkında izlenimlerim;
Bu şahıs ilgili videonun 2:08. dakikasında haritalarının noter tarafından onaylatılıp belgelerinin alındığını ifade ederek aslında kaçıncı derecede ergen olduğunu da bizlere göstermiş oluyor...
Şöyle ki kişi bireysel bir telif hakkı almak istediğinde bu talep noter tarafından onaylanması sonucu kendisine hak sahipliğine ilişkin belge verilir ve bu kişi o eserin telifine sahip olur...
Olayın aslı şudur alonedark adlı şahıs abonesizliğin verdiği bunalımda yaşamına devam ederken birden gamebanana.com sitesinin her kullanıcısına sunduğu lisans hakkını fark etti;

ve ne anlama geldiğini araştırmaya koyuldu... Hemen sonra şu sonucu edindi;

("Atıf-GayriTicari-Türetilemez
CC BY-NC-ND
Bu lisan 6 lisansımız içinde en sınırlayıcı olandır. Eseriniz size alıntı vererek indirilebilir ya da paylaşılabilir ancak değiştirilemez ve ticari amaçla kullanılamaz.")
Bu sonucu alan bu ergen arkadaşımız ise yaptığı kıytırıktan bir harita için sırf ben olamadım o da olamasın diyerek telifler atıp kanalını kapattırıyor ve birde videoda "bunu ben yaptım yani başkaları sizi kandırmasın" ve "sadece para kazandığı için telif atıyorum diyor"
ilgili videoda görüldüğü üzere ilk telif 2 ay önce yani 17 ekimde atılmış ve çocuk 2 yıldır bu haritalarla video çekiyor ve durduk yere gelip "sadece para kazandığı için atıyorum" diyerek telif üstüne telif atıyor... Sanki kanaldan yeni haberi olmuş gibi... Hayatımda gördüğüm en kalitesiz kişi olmaya aday

İlgili resimdeki pişkinliği ve diğer noter ve avukat yalanları için şunu diyorum bu kişiler hayatta en nefret ettiğim tiplerdir hani bende yok onda da olmasın diyenler... Zaten ilgili resimdeki alonedark s**er ifadelerinden de anlayacağımız üzere sunuculara saldırı atan ergenlerden farkı pek görünmüyor... Sizlere tavsiyem bu ergenin haritalarını kullanmayın çünkü artık önüne geleni telif atmakla tehdit ediyor...