Server Dolma Sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Server Dolma Sıkıntısı
Serveri 3 defa sıfırladım.
3 Tane eklenti kullanıyorum 1 tanesini sildim.
Puliginler;
Selamun aleykum ve Reset Puligini
Server ilk pro yaptıgımda yanı yaklasık 9 gun once 12 vs 12 atarken sımdı 6 vs 6 atıyoruz.
Lag çok kotu oluyor 1,2 gundur olmuyor.Lag yuzunden serverde 5,6 gundur devamlı takılan 1,2 kişi vardı onlar dayır gıttı.
Fakat bu işde gerçekten bir acayiplip var geri ipler dolarken on ıpler dolarken tek bızım sv dolmaması ?
................Gelecek Sorular................
Admin koyun servere İlginlenin;
Server en doalacak zaman saat 2'den sonra yaklaşık 7 8 tanesı onlıne 3,4 admın oluyor ve sureklı ılgılenme oluyor.
Herşey Admin Koymayla olmuyor;
Muhabbetde kuruyoruz elımızden geldıgınce herturlu destegıde oyuncuya saglıyoruz.
Okul Vakti & Sınav Vakti dolmaz;
Bu kadarda düşük olmamalı bence enazından gerı ıpler bızden yuksekken hatta fark atarak usteyken hıç olmamalı.
Not : İlk hafta bizzat kendim ilginlendim gece saat 12 de 4 tane adam cektıgımı bılıyorum delı gıbı ılgılendıgımı bılıyorum fakat clan oyuncuları gelıyor yıne sv bos oluyor adam dayır cekemıyoruz.
[@Bilinmeyen Etiket]
3 Tane eklenti kullanıyorum 1 tanesini sildim.
Puliginler;
Selamun aleykum ve Reset Puligini
Server ilk pro yaptıgımda yanı yaklasık 9 gun once 12 vs 12 atarken sımdı 6 vs 6 atıyoruz.
Lag çok kotu oluyor 1,2 gundur olmuyor.Lag yuzunden serverde 5,6 gundur devamlı takılan 1,2 kişi vardı onlar dayır gıttı.
Fakat bu işde gerçekten bir acayiplip var geri ipler dolarken on ıpler dolarken tek bızım sv dolmaması ?
................Gelecek Sorular................
Admin koyun servere İlginlenin;
Server en doalacak zaman saat 2'den sonra yaklaşık 7 8 tanesı onlıne 3,4 admın oluyor ve sureklı ılgılenme oluyor.
Herşey Admin Koymayla olmuyor;
Muhabbetde kuruyoruz elımızden geldıgınce herturlu destegıde oyuncuya saglıyoruz.
Okul Vakti & Sınav Vakti dolmaz;
Bu kadarda düşük olmamalı bence enazından gerı ıpler bızden yuksekken hatta fark atarak usteyken hıç olmamalı.
Not : İlk hafta bizzat kendim ilginlendim gece saat 12 de 4 tane adam cektıgımı bılıyorum delı gıbı ılgılendıgımı bılıyorum fakat clan oyuncuları gelıyor yıne sv bos oluyor adam dayır cekemıyoruz.
[@Bilinmeyen Etiket]
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Server Dolma Sıkıntısı
Tüm sebepleri es geçtim.
Şu aralar cs go bitmek üzere yani baya kötü durumu bu durumdan yola çıkarsak;
Cs 1.6 nın artık yavaşça bitmesi sebep olabilir mi. Bir çok oyuncu cs go ya geçti 1.6daki
Tüm etmenler bir araya geliyor. İlk 20 ipdeki iplerin bazıları sizden daha beter halde bence biraz inceleyin.
Ne yazık ki Csdurağı oturup user yaratamaz
Cs 1.6 nın artık yavaşça bitmesi sebep olabilir mi. Bir çok oyuncu cs go ya geçti 1.6daki
Tüm etmenler bir araya geliyor. İlk 20 ipdeki iplerin bazıları sizden daha beter halde bence biraz inceleyin.
Linklerini gizle |
-
Server Dolma Sıkıntısı
Pro public dolmuyor eskisi gibi ön ipler hariç bende bu sebepten bıraktım server işlerini.
Linklerini gizle |
Server Dolma Sıkıntısı
CSgo daha çekici ve eğlenceli. 1998 den beri var olan bir oyun. düşün Yenisi çıkıyor. Ve daha fazla içerik var. Ne yaparsanız yapın daha fazlasını yapmanız gerekecek.
Derseniz csgo açılacakmı ?
Yeni panelden sonra...
Yeni panelden sonra...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Server Dolma Sıkıntısı
Birinin bunu yazacağı sonradan aklıma geldi.oCezaMelegi yazdı:Tüm sebepleri es geçtim.
Csgo geçiyorlar pc kaldırsa bence gececem.
Ben zaten hergun ıncelıyorum on ıplerede bakıyorum serverlerın bazıları boş ama nedeni var ilgilense deli gibi dolacak serverler ya admin yok ya kufur var vb. konular.
Bence bir dolamama nedeni isede yonlendırme ve ılk 30 ıpın pro olması
Geri ipleri pro yapınca adamlar başka mod sanıyor.
Yonlendırmede zaten on ıplerde var ve bırçok serverdede var.
On ıpler yonlendırmelı ve ustune para ekleyerek bır daha yonlendırme alıyorlar server zaten ful hıc dusmuyor onun yerıne o server 25 olsa 7 kısı yukardakı ıplere dagılsa daha iyi olmazmı.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Server Dolma Sıkıntısı
Tabiki katılıyorum fakat bir anda düşmesi çok saçma deyilmi daha 5 6 gun once dolarken sımdı baya dusuk.Taha Demirbaş yazdı:CSgo daha çekici ve eğlenceli. 1998 den beri var olan bir oyun. düşün Yenisi çıkıyor. Ve daha fazla içerik var. Ne yaparsanız yapın daha fazlasını yapmanız gerekecek.
Yeni panelden sonra...
Yukardada dedıgım gıbı bıraz daha gerı ıplere çoğalma konusunda yardımcı olunabılırse daha iyi bir server elimizde olabilir.
Linklerini gizle |
Server Dolma Sıkıntısı
Şöylede düşünsek. Okullar açık sınav dönemi vs. olabilir. Arasıra düşüş bizim sunuculardada gözüküyor. Fakat yine yükselme alıp 2 gün içerisinde 500 server geçiyoruz.MertMatin* yazdı:Tabiki katılıyorum fakat bir anda düşmesi çok saçma deyilmi daha 5 6 gun once dolarken sımdı baya dusuk.Taha Demirbaş yazdı:CSgo daha çekici ve eğlenceli. 1998 den beri var olan bir oyun. düşün Yenisi çıkıyor. Ve daha fazla içerik var. Ne yaparsanız yapın daha fazlasını yapmanız gerekecek.
Yeni panelden sonra...
Yukardada dedıgım gıbı bıraz daha gerı ıplere çoğalma konusunda yardımcı olunabılırse daha iyi bir server elimizde olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Server Dolma Sıkıntısı
Saten kışın bu olayların olması normal sınav , okul , csgo yani belli bi ekibin varsa eyvallah onun üstüne biraz ekleyip 3-5 tane adam çekebiliyorsun.
Linklerini gizle |
Server Dolma Sıkıntısı
Dediğin gibi. Her gun 6 7 kişi yaziyoruz. 3 gunde 8 kişi siliyoruz bu sebeplerdensizofrenresul yazdı:Saten kışın bu olayların olması normal sınav , okul , csgo yani belli bi ekibin varsa eyvallah onun üstüne biraz ekleyip 3-5 tane adam çekebiliyorsun.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Server Dolma Sıkıntısı
Normal dayı 1 haftada 15 yetki yazıyoz 2-3 kişi kalıyorTaha Demirbaş yazdı:Dediğin gibi. Her gun 6 7 kişi yaziyoruz. 3 gunde 8 kişi siliyoruz bu sebeplerdensizofrenresul yazdı:Saten kışın bu olayların olması normal sınav , okul , csgo yani belli bi ekibin varsa eyvallah onun üstüne biraz ekleyip 3-5 tane adam çekebiliyorsun.

Linklerini gizle |