Arkadaşlar bildiğiniz gibi konu açıyorum ancak şikayet bölumunu beklesekte anladıgım kadarıyla yeni panel gelince açılıcak ve yeni panelin ne zaman gelecegi belli değil ama biz genede şansımızı deniyoruz.
Forumda yasaklandıgım ismim Xander.
Bildiğiniz gibi ömer bey ile birtakım sorun yaşadık ve sonra kendisinden özur dileyerek kendisinden şu yorumu aldım.
[ Ömer beyin bu cevabı yazdıgı konu linki bkz. sikayet-bolumu/xander-ozur-konusu-yeni- ... 19187.html ]Ömer TELLİ yazdı:Sana gelince 2-3 ay daha yasaklı durursun, şikayet bölümü açılınca konunu açarsın duruma göre aramıza tekrar dönüp/dönmeyeceğin karar verilir.
bu süreçte açtığın her konu kitlenip üyeliklerin banlanacaktır
Ancak şikayet bölumunu sabırsız bir şekilde beklesek bile insan meraklı olabiliyor bu merakımızı giderebilmek icinde 1 kerede olsa tekrar konu açmayı deniyeyim dedim.
Affınıza sığınarak sizlerden şuana dek tarafınıza herhangi bir ayıbım bulunduysa özür diliyorum.
Affınızı bekliyorum.
Iyi forumlar dilerim.
[- [@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş (Taha rica etsem acaba konuyu ömer beye iletebilirmisiniz ömer bey sizlerinde konuya vereceğiniz cevabı bekliyorum iyi forumlar, iyi günler. -]