Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Xander Özür Konusu (Yeni) IMPARATOR GAMING GERCEKLER

Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.

Moderatör: Moderatörler


Konu Sahibi
Xandernew
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: Pzr Eyl 03, 2017 4:21 pm

Xander Özür Konusu (Yeni) IMPARATOR GAMING GERCEKLER

Mesaj gönderen Xandernew »

[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @Taha Demirbaş @PaZee Lütfen banlamazsanız çok mutlu olucam ömer beyin cevabınıda görmek istiyorumda, şimdi yaşadığım herşeyin ve imparatorun gerçeklerini buraya bir bir dökücem.
Bildiğiniz gibi gün içerisinde kendi adıma bir özür konusu açtım ve ömer bey şu sekilde bir cevap verdi "1000 TL olayında ciddimisin?" facebook sayfasında "Rıza BELEN" adlı yönetim sayfamızda editordu ve paylaşımı yapan o oldugu için ve zamanında klanın forumdaki mesajlarıyla ilgilenen ben olduğum için ömer beyin benim yazdığımı bilmesi çok normal daha sonra ben konu açtım ve bu yazılan para miktarını yazıyı paylaşayan kisiye duzelttirecegimi söyledim yazıyı paylaşan kişiyle whatsapp grubundan iletişime geçince kendisi kaldıramam falan dedi bende dedim neden ? elinde belirledigin fiyata sattıgına dair kanıtın varmı dedim onunda serverimizi kapatmaya hakkı varmı vs vs. demeye başladı bununla ilgili facebook sayfamdanda zaten belirli bi acıklama yaptım okumak isteyenler için kod olarak ekliyorum

Kod: Tümünü seç

Merhaba Sayın Takipçiler,
Bildiğiniz gibi zamanında yetkilisi olduğum "IMPARATOR GAMING" kapatıldı, klanın forumdaki işleriyle ben "XANDER" olarak uğraştığım için klandan bir süre sonra tekrar açılacağını düşünmeyerek ayrıldım ve csdurağına dönmek için forumda önceden özur konusu açtım ancak ömer bey kabul etmedi...
Bir vakit sonra yani bugun tekrar konu açtım ve bildiğiniz gibi IMPARATOR kapatıldıktan sonra facebook sayfasına bir gönderi paylaşıldı ve bu gönderide serverin "1.000 TL ve üzeri bir fiyata satıldı" diye bir yazı paylaşıldı.
Elbette forum işleriyle ben uğraşırkende ömer bey açtığım konuya "Şu 1000 TL olayında ciddi misin ?" diyerek konuyu cevapladı, cevaplamadan önce banlandığım için attığı snapshotu göremedim ancak daha sonra tekrar bir hesap açarak baktım ve bu yazıyı kaldırtmak için yazıyı paylaşan Rıza Belen ile whatsapp grubundan görüştüm ancak kendisi bana bu şekilde yazdıklarını belirtti;
- ... burda mevzuya girersem çok uzar bitiremeyiz o 1000 tl silinmeyecek ömer tellinin sorunu varsa bana ulaşsın
- .... onu yaparsan bu klana ihanet edersin
- ÖMER TELLİ SENİDE Mİ SATIN ALDI ??
- BAK KARDEŞİM BU İŞ AĞIR HAKARETE DÖNER
- BURDA BİTİR VE FACEBOOKTA EDİTORLUKTEN ÇIK (Facebook sayfasındaki bu görüşme yapılırken duruyordu cunku eskiden ve yeni gelen mesajlarla ilgilenen pek fazla olmadığı için tarafımca bakıyordum)
- BAK Bİ GRAM SANALA GİRMİYORUM AMA BU KLAN SANALDAN İBARET DEĞİL BUNKLAN Bİ AİLE ( Neyin ailesi 45-60 kişilik klan 8 kişiye düşmüş hala aile dior :( )
- BU KLANIN Bİ ŞEREFİ VAR KİMSEDE ZEDELEYEMEZ
- .... SADAKATSİZ Bİ HERİF OLDUGUNU ÇOKTANDIR BELLİ EDİYORDUN. İMP AÇIKKEN 30 TANE SWDE SW SAHİBİ PERMİN VARDI (Bana burada forumda tslerini ayarlamaya yardım ettiğim kişilerin lafını yapıyor forumda kimin tssine yardım ettiğimi yardım ettiğim kişiler bilir zaten hesabımda mesaj geçmişinde hepsinin görüşmesi var)
- ÖMER TELLİNİN SWMİZİ KAPATMAYA KANITI VAR MI BUNU SOR (Bunun hakkında kendisinin bilgisi olmadığı için ömer bey tarafından tarafımıza gelen yanıt "Haksız çıkarsanız sunucunuzu kapatırım" kendisi bunu bilmiyor)
- Bİ TANE BİLE BOT OLMAYAN SWYİ KAPATTI YURTDIŞINDAN GİRENLERİ BOT SAYDI BU ADAM BURADA SAVUNULMAYACAK
- Adam bizim sorumuzu cevaplasın ben de cevaplarım
- ŞİMDİ BEYFENDİ SABIR EDEMEDİ CSD YE DÖNMEK İÇİN TELLİYE YALAKALIK YAPMAYA BAŞLADI ( Zamanında bana yetki vs. için yaptıkları yalakalıkları unutmadım ortamlara dönmek için actığım özur konularına yalakalık diyor )
- Ben susuyorum uzatmıyorum yoksa verecek cevap çok
Rızanın verdiği cevaplar bunlar bu kavgadan sonra semih tarafından sayfadan editorlugum alındı alsın hiçbir sıkıntı yok klanla hiçbir ilgim yok burada eski oyuncuların hepsi bana soruyor...
"Servera geri dönecekmisin ?" verdiğim cevap ise ?
"Serverdan ayrıldım kardeşim, acılacağı yok boş boş beklemektense özur konusu açarım csdye dönmeyi beklerim."
Bu durumlardan başka birçok durum var birinide anlatıp konuyu kapatıcam klanda bir çocuk var "PUSAT" kendisiyle vaktinde 3 kişi metin2 oynamışlığımız vardır zamanında bir şaka yaptık itemlerini kendi depoma attım kendisine yandı dedim kendiside inandığı için daha sonra itemlerini geri verdik şimdi zamanında bize depomuza atıp yandı dediğimiz itemleri depomuza attığımız için bide hırsız damgası vurarak iftira atıyor allah allah biz itemlerinide geri vermiştik ama arkadaş kendisi yaptığı işide anlatmak lazım değilmi ? (EVEEEET)
Şimdi vaktinde bu arkadaşın itemlerini dizmek için yaklaşık bir 200 liralık bi masraf yaptık item dönüşümlerini kasmak için bizim ...ümüzden ter akıyor ama bu arkadaş orada işim var, yorgunum gibi bahaneleri kullanıp yardım etmiyor, neyse itemleri bitti dedik ver para kasmaya gitcez vermedi itemlerin parasını istedik 200 lirayi vercem diyerek geçiştirdi. Sonuç nemi ? Paralar gitti çöpeee :)
Siz siz olun böyle ortamlarda takılmayın zamanında ...ümü daha fazla player gelsin eğlencesini alsınlar diye gecemi gündüzümü pluginlerini yaparak harcadığım swden şuanda aldığım cevaplara bakın hele yazık yazık...
Daha sonra ne oldu bahsedeyim facebookta mesajlara bakarken kullandıgım editorluk alındı tarafıma "ÖMER TELLI senidemi satın aldı" tarzında laflar atıldı tarafıma "HIRSIZ" damgası vuruldu.
Ben bu klan için gecemi gündüzümü az daha player gelsin, adamlar az daha eğlensin serveri sevsinler diye serverin eklentileriyle harcadım butun eklentilerindeki hataları teker teker düzelttim ama bana yapılana bakın hele...
Hatırlarsınız ? zamanında kaos gaming loftys ile imparator botlaşıyor diye bir konu acılmıştı bu olay loftys ile anlaşmalı olarak yapılmış ve forumda konu açılınca fakeplayer atmayı durduruyorlardı ben bu duruma göz yumdum ranka oynatan ben değildim bu rank sıfırlanma olayından sonra zaten klana ilgim azaldı yetkililerle ilgilenmiyorum ha ara sıra kavga vs. olrudu onlara bakardım ancak toplantılar,yetki artışları vs. ilgilenmedim hazıran ayında banlanınca klandan 1 aylık ayrıldım daha sonra 15-20 gün sonra bu server kapatılma olayları yaşandı ve daha sonra 45-60 kişilik klan 8 kişiye düştü ve swyi hala açıcaz diyorlar...
Sizlere sesleniyorum server sahipleri imparator ne zaman acilacak diye soruyorsunuz.
Acılsa acılsa 1 seneye zor acılır...
Klanın gerçekleri bunlardır ben herşeyi anlattım ve tum herkestende özrümü diliyorum ve ben bu gerçek dostlugun oldugu bir ortama gerçekten ama gerçekten dönmek istiyorum ömer bey cevabınızı bekliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

legolalp
Mesajlar: 100
Kayıt: Cum Mar 24, 2017 4:19 pm

Xander Özür Konusu (Yeni) IMPARATOR GAMING GERCEKLER

Mesaj gönderen legolalp »

Hacım takınılan konu fiyat değilki aylık 1000 tl ye koydu parayı cebine attı konusu :) Yada ben öyle anladım :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Xandernew
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: Pzr Eyl 03, 2017 4:21 pm

Xander Özür Konusu (Yeni) IMPARATOR GAMING GERCEKLER

Mesaj gönderen Xandernew »

legolalp yazdı:Hacım takınılan konu fiyat değilki aylık 1000 tl ye koydu parayı cebine attı konusu :) Yada ben öyle anladım :D
Bizimkiler öyle diyor ancak benim artık klanla alakam kalmadı ancak özür konusu actıgımda benim yazdığım snaıldıgı için o yüzden ve gerçekleri belirtmek lazım değilmi :)
Ben 1000 liraya sattı falan laf yapmam ömer bey gerekli işlemi yaptı klanda şuanki yönetimler öyle laf yapıyor benim umurum değil artık ben ayrıldım yeterli ama bana attıkları bu iftiralar :S

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin
Mesajlar: 2480
Kayıt: Çrş Oca 18, 2017 1:15 pm
Konum: İstanbul

Xander Özür Konusu (Yeni) IMPARATOR GAMING GERCEKLER

Mesaj gönderen serkan ebcin »

neden göz yumdun botlaşma olayına diye sorarlar sana dimi salak yerine koydun herkezi ama yinede yasağın kalkması tarafındayım iyi günler..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Mesajlar: 5428
Kayıt: Pzr Eyl 06, 2015 6:12 pm
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Xander Özür Konusu (Yeni) IMPARATOR GAMING GERCEKLER

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yaptığın açıklamaları( bizimle olan kısımları ) zaten biz biliyoruz.
imparator bot attı, sunucudan atıldı, yediremeyince 1000 tlye satmak için şöyle yaptı böyle yaptı diye salak saçma mesajlar yayınlamaya başladı. cs20nin sahibine ulaşıp fiyatı sorarlar :)

Sana gelince 2-3 ay daha yasaklı durursun, şikayet bölümü açılınca konunu açarsın duruma göre aramıza tekrar dönüp/dönmeyeceğin karar verilir.

bu süreçte açtığın her konu kitlenip üyeliklerin banlanacaktır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli