Servere Giriş Yapılamıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
Serveri sıfırladıgım halde giriş yapamiyorum neden yarısına kadar doluyor sonra oyundan atıyor yardım edin kimse giremiyor servere.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Sana bildigim kadarıyla yardımcı olayım serverin sıfırlandı ama maptan dolayı veya biryerden hata varsa log dosyasına bakamırsın paneldenmyank66 yazdı:Serveri sıfırladıgım halde giriş yapamiyorum neden yarısına kadar doluyor sonra oyundan atıyor yardım edin kimse giremiyor servere.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Konu açacaktım bireysel sorundur diye açmadım ama benim bir adminim oyuna girerken aynen bu hatayı alıyor
Oyunu farklı bir siteden indirmişti ve zombie servarlarına girerken bu hatayı alıyordu
Csduragının setupunu indirip test ettik durum yine aynı şekildeydi bilginiz olsun
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Oyunu farklı bir siteden indirmişti ve zombie servarlarına girerken bu hatayı alıyordu
Csduragının setupunu indirip test ettik durum yine aynı şekildeydi bilginiz olsun
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 140
Bizim Serverdede Mevcut Model Yukleyince Yariya KAdar Dolup Oyun Kapaniyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Reis Yek'-ta artık mod değil bilgin olsunholigan yazdı:Konu açacaktım bireysel sorundur diye açmadım ama benim bir adminim oyuna girerken aynen bu hatayı alıyor
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş

Linklerini gizle |
yarıya kadar dolma olayı . def oyuna config atılıncada gerçekleşmekte. config temiz değil ise bazı durumlarda oyuna alınmamakta
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan