Reset Plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1265
- Clan İsmi: Masquerade
Reset Plugini
Plugini Kurarken Bu Hatayi Aliyorum Yardım
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/skor_sifirlayici.sma(39) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/skor_sifirlayici.sma(47) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/skor_sifirlayici.sma(39) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/skor_sifirlayici.sma(47) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Reset Plugini
Eklentideki hata bu
Burada sonda tırnak işaretini unutmuşsunuz.
Ama size yeni bir eklenti yaptım. Sizdekinin aynısı fakat reapi include ile, daha kullanışlı.
Deneyin
Kod: Tümünü seç
client_printc(id, "!g[Masquerade Gaming] !y: !t Slotluk Icýn /TS3);
//dogrusu
client_printc(id, "!g[Masquerade Gaming] !y: !t Slotluk Icýn /TS3");
Ama size yeni bir eklenti yaptım. Sizdekinin aynısı fakat reapi include ile, daha kullanışlı.
Deneyin

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Colditz tarafından Pzr Ağu 27, 2017 5:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Reset Plugini
[Güncellenmiştir]
Evet con_color biraz gereksiz kaçmış (:
Orayı silmeyi unutmuşum teşekkürler @Yek'-ta
Evet con_color biraz gereksiz kaçmış (:
Orayı silmeyi unutmuşum teşekkürler @Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1265
- Clan İsmi: Masquerade
Reset Plugini
Hocam Bu Tırnak Parantez Isaretı Eksık Oldugunu Fılan bana ogretme sansınız varmı
Linklerini gizle |
-
Reset Plugini
Bak pluginlerde tırnak işareti ( ) işaretleri vs çok önemli. Bunlardan eksik olunca birden fazla hata bile verebiliyorlar.
Ben bir eklentimde virgül eksik diye 1 gün uğraştığımı hatırlıyorum (:
Bunun için @Yek'-ta beyin önerdiği programı kullanabilirsiniz. Pek hata yapacağınızı sanmıyorum gösteriyor program hataları.
Program adı : SublimeText3
Ben bir eklentimde virgül eksik diye 1 gün uğraştığımı hatırlıyorum (:
Bunun için @Yek'-ta beyin önerdiği programı kullanabilirsiniz. Pek hata yapacağınızı sanmıyorum gösteriyor program hataları.
Program adı : SublimeText3
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
Reset Plugini
reklamları kaldırabilirsiniz eğer bilginiz yok ise yardımcı olaiblirim
Linklerini gizle |
-
Reset Plugini
@taha aydemir26taha aydemir26 yazdı:birinizde reklamsız bi dosya atmazmı yükülyorum ful reklam
Herkes kendi serverında kullandığını atıyor yani reklamsız beklemek biraz saçma bana göre.
Ama buyur reklamsız;
Linklerini gizle |
-
Reset Plugini
eyvallahColditz yazdı:@taha aydemir26taha aydemir26 yazdı:birinizde reklamsız bi dosya atmazmı yükülyorum ful reklam
Herkes kendi serverında kullandığını atıyor yani reklamsız beklemek biraz saçma bana göre.
Ama buyur reklamsız;

Linklerini gizle |