Oynayamama Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Oynayamama Sorunu
Arkadaşlar oyuna giriyorum ama Find Servers ta hiçbir liste çıkmıyor ayrıca "connect csX.csduragi.com" yapıp girerken de girmeyip "particleman MISSING (15 dakika ban)" filan yazıyor.Neden böyle şeyler oluyor? Nasıl çözerim?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Oynayamama Sorunu
Particleman.dll dosyanız eksik onu bulup indirin ve valve/cl_dlls e atın.
Serveslist konusunda da csduragi.com da serverlist indirme yeri var mı bi bakın yoksa silip tekrar yükleyin. Mobilde olduğum için bakamıyorum.
Serveslist konusunda da csduragi.com da serverlist indirme yeri var mı bi bakın yoksa silip tekrar yükleyin. Mobilde olduğum için bakamıyorum.
Linklerini gizle |
-
-
Oynayamama Sorunu
evet kardeşTasarimci v2 yazdı:CSDuragi cs 1.6 sınımı indirdiniz?
Linklerini gizle |
-
Oynayamama Sorunu
kardeş dll dosyasını indirdim attım fakat serverslar yine yok.serverlistesini indirdim kitaplık gibi birşey var onu çalıştır diyorum fakat bişey olmuyor.Onu ne yapayım açmaya mı çalışıyım yoksa counter e mi atatyım?emirakpinar yazdı:Particleman.dll dosyanız eksik onu bulup indirin ve valve/cl_dlls e atın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Oynayamama Sorunu
O indirdiğin kitaplık dosyası serverlist onu açıp çalıştır dediğinde serverlisti kuruyor.
Linklerini gizle |
-
Oynayamama Sorunu
kardeş çalıştır diyorum fakat hiçbir şey olmuyor nedendir?emirakpinar yazdı:O indirdiğin kitaplık dosyası serverlist onu açıp çalıştır dediğinde serverlisti kuruyor.
Linklerini gizle |