Alias kodlarını engellemek
Moderatör: Moderatörler
-
ismail89
Konu Sahibi - Mesajlar: 48
Alias kodlarını açan kişilerin tespit edilip 10-15 dk ban yemesini sağlamak için bir eklenti varmıdır acaba arkadaşlar
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
jottABey
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Bende mevcutta artık kurulum yapmıyorum. Bekleyin, 1-2 haftaya panele eklenir gözü ile bakıyorum ve [@Bilinmeyen Etiket] ye attığım sürümünde otomatik ban sistemini yazdım. 5 DK ban atıyor.

| Linklerini gizle |
-
ismail89
Konu Sahibi - Mesajlar: 48
eyvallah mesajlar için sağ olun panele eklense alis kodlarını engelleme birde 5-10 banlasa dedigin gibi cok iyi olacak .CSmiLeFaCe yazdı:Bende mevcutta artık kurulum yapmıyorum. Bekleyin, 1-2 haftaya panele eklenir gözü ile bakıyorum ve [@Bilinmeyen Etiket] ye attığım sürümünde otomatik ban sistemini yazdım. 5 DK ban atıyor.
| Linklerini gizle |
-
KuntaKinte
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.net
- Clan İsmi: ROG Gaming
Herkese iyi forumlar. Bende böyle bir eklenti arıyordum. Konu açacaktım fakat forumda biraz araştırma yapınca bu konuyu gördüm ve beklemeye başladım. Bu alias kodlarını engelleyen eklenti ne zaman panele gelecek acaba @CSmiLeFaCe @redarmygaming @|.Gene[R]aL.| bu konuda bir bilginiz varsa bizimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler ve herkese iyi forumlar
| Linklerini gizle |
-
KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
herhangı bır sure verılmemektedır..KuntaKinte yazdı:Herkese iyi forumlar. Bende böyle bir eklenti arıyordum. Konu açacaktım fakat forumda biraz araştırma yapınca bu konuyu gördüm ve beklemeye başladım. Bu alias kodlarını engelleyen eklenti ne zaman panele gelecek acaba @CSmiLeFaCe @redarmygaming @|.Gene[R]aL.| bu konuda bir bilginiz varsa bizimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler ve herkese iyi forumlar
@CSmiLeFaCe
dedigi gibi belki 1 2 hafta vs yuklenmıs olur.
| Linklerini gizle |
-
GameKings
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: InFLames`GaminG
@KoRdON*!!.`[S]`*KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:herhangı bır sure verılmemektedır..KuntaKinte yazdı:Herkese iyi forumlar. Bende böyle bir eklenti arıyordum. Konu açacaktım fakat forumda biraz araştırma yapınca bu konuyu gördüm ve beklemeye başladım. Bu alias kodlarını engelleyen eklenti ne zaman panele gelecek acaba @CSmiLeFaCe @redarmygaming @|.Gene[R]aL.| bu konuda bir bilginiz varsa bizimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler ve herkese iyi forumlar
@CSmiLeFaCe
kesinatı varmı yükleniceğine dair
| Linklerini gizle |
-
KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Dedigim gibi Kesin bir tarih vs kesin birsey soylıyememGameKings yazdı:@KoRdON*!!.`[S]`*KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:herhangı bır sure verılmemektedır..KuntaKinte yazdı:Herkese iyi forumlar. Bende böyle bir eklenti arıyordum. Konu açacaktım fakat forumda biraz araştırma yapınca bu konuyu gördüm ve beklemeye başladım. Bu alias kodlarını engelleyen eklenti ne zaman panele gelecek acaba @CSmiLeFaCe @redarmygaming @|.Gene[R]aL.| bu konuda bir bilginiz varsa bizimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler ve herkese iyi forumlar
@CSmiLeFaCe
kesinatı varmı yükleniceğine dair
@CSmiLeFaCe yektanın dedigi gibi Yuklenebilme ihtimali yok degil yuklenecek sabredin.
En son KoRdON*!!.`[S]`* tarafından Cmt Nis 15, 2017 4:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
Kesin olarak yükleniyor. Alias tespit ileriye dönük ve hızlı olabilmesi için Ömer TELLİ tarafından yeniden yazılıyor. Çoğunluğu bitti sabredin.
| Linklerini gizle |
-
KuntaKinte
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.net
- Clan İsmi: ROG Gaming