DemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 11:49 am
Ts3ler lisansa uygun satılması için gördüğüm kadarı ile öneri açılmıştı, bu durumda bence bu konuda da öneri açmanız daha yararlı olacaktır.
Başka serverlerin hakkına girelim mi girmeyelim mi önerisi güzelmiş
İyileştirme için yapılan bir çalışma. Cpu kullanım limitleri ile ilgili düzenlemeler yapılıyor sadece. Fazla büyütülecek bir şey göremiyorum. Eklentilerinizin stabil durumuna dikkat edin. Cpu değerlerini şimdiden kontrol edin. Verilen hatalar vs. Çözüme kavuşturmaya çalışın. Sizi aştığını düşündüğünüz kısımları da forum üzerinden yardım alarak çözebilirsiniz sonuçta.
Bazı forumlardan alınan eklentiler gerçekten cpu değeri açısından vasat durumda. İyi durumdaki eklentiler ile ek masraf çıkmadan devam edebilirsiniz.
Taha Demirbaş yazdı: Çrş Nis 03, 2019 12:38 pm
İyileştirme için yapılan bir çalışma. Cpu kullanım limitleri ile ilgili düzenlemeler yapılıyor sadece. Fazla büyütülecek bir şey göremiyorum. Eklentilerinizin stabil durumuna dikkat edin. Cpu değerlerini şimdiden kontrol edin. Verilen hatalar vs. Çözüme kavuşturmaya çalışın. Sizi aştığını düşündüğünüz kısımları da forum üzerinden yardım alarak çözebilirsiniz sonuçta.
Bazı forumlardan alınan eklentiler gerçekten cpu değeri açısından vasat durumda. İyi durumdaki eklentiler ile ek masraf çıkmadan devam edebilirsiniz.
Ne gerek vardiki buna zaten ts lerden sonra baya oyuncu kaybettık bide sw dede bunu yaşatmıyaın bize madem oyle sw ip kiralari düşürülsün
Ts3ler lisansa uygun satılması için gördüğüm kadarı ile öneri açılmıştı, bu durumda bence bu konuda da öneri açmanız daha yararlı olacaktır.
Yanlış anladınız, şu şekilde kast ettim;
CSD de 1 aydır yeni serverim mevcut, CPU ya dikkat ediyorum ancak hiç böyle bir kural görmedim ben. CSD bu kuralı ilk başta sözleşmeye dahil etseydi ben de ek ücret verip gerekli CPUyu satın alabilrdim.
Yanlış anladınız, şu şekilde kast ettim;
CSD de 1 aydır yeni serverim mevcut, CPU ya dikkat ediyorum ancak hiç böyle bir kural görmedim ben. CSD bu kuralı ilk başta sözleşmeye dahil etseydi ben de ek ücret verip gerekli CPUyu satın alabilrdim.
Taha Demirbaş yazdı: Çrş Nis 03, 2019 12:38 pm
Ne gerek vardiki buna zaten ts lerden sonra baya oyuncu kaybettık bide sw dede bunu yaşatmıyaın bize madem oyle sw ip kiralari düşürülsün
Kiralar neden düşürülsün ? Sana verilen hizmetin belli bir limiti var bunu aşarsan eklentilerini düzenlersin sorununu çözersin, ek ücret vs ödemezsin bu kadar basit.
Ts3lerde kimseye zorla ts3 satmadık bunca zamana kadar istediğiniz yerden zaten ts3 alabilirsiniz dedik bu konuda saçmalamayı bırakın artık
satrasaman yazdı: Çrş Nis 03, 2019 1:15 pm
Eklenti kullanımı konusunda bir sınırlama yok. Sınırlama sorunlu eklentiler için. Bir jail eklentisi vardır 10 işi %25 oranla yapar, başka bir jail eklentisi vardır aynı işten daha azı 6 işi %40 oranla yapar. Buna artık dikkat edeceksiniz ve 10 işi %25 oranla yapan eklentilere yöneleceksiniz. Bu sayede diğer ip sahiplerinin hakkına girmeyeceksiniz. Zaten bundan sonra da CPU limit ile olmayacak.
Eğer hayır kardeşim benim eklentilerim bunlar şu kadar CPU yiyor ve ben bunlardan vazgeçmiyorum derseniz, sunucuya ona göre ücret ödemelisiniz.
Orayı copy paste olarak algıladığımdan geçmiştim [@Bilinmeyen Etiket] o zaman bir sorun teşkil etmiyor %20 kadar ek işlemci limiti nasıl satın alabilirim ne kadardır?
O cpu değeri çok yükselmez merak etmeyin.
Sunucudaki eklentilerin ve diğer herşeyin toplamıdır o.
Eğer for dongüleri vs. çok yoksa oyuncu sayısı yükselse de cpu değeri çok artmaz. @Gozyasi`