Ulu @ Team yazdı: Sal Nis 02, 2019 11:31 pm
Oldukça mantıklı olmuş, diğer serverlerin hakkına girilmemiş olunur. Her yerden plugin indirip kurulmaması gerektiğini anlamış olurlar bazıları.
Haklisin dostum bir plugin yukluyolar anladigim kadar herkeze etki ediyor
Erdem//Hayalet// yazdı: Sal Nis 02, 2019 10:44 pm
Merhaba, Ömer bey Cs durağında gidiş hat üzel başka server,sunucu kiralayan firmalar okul dönemi olduğu için,ücretsiz mobile ve pc oyunları yaygınlaştığı için user ve müşteri kaybı yaşıyor şuanlık bunun önüne geçemiyorlar. Başka yenilikler için tasarruf uygulama çabası görüyoruz hocam ama sonuçlar bütün cs durağı ailesi için güzel giden bir düzeni yıpratabilir hocam, maddi ve manevi kayıplarada sebep olabilir değerli Cs Durağı ailesi.
Neden herkes bu kadar stres yaptı anlamadım ki.
Bütün sunucular fazla işlemci kullanımı yapıyor ve bu yüzden herkes sorun yaşayacak ve daha fazla para ödeyecek gibi bir izlenim sergiliyorsunuz, öyle bir şey yok.
Sadece bazı müşterilerimiz (10-15 tane server) bu eklenti , harita ıvır zıvır konusunda çok aşırıya kaçıyor. ( sayı belki artabilir belki azalabilir tam tespitini yapmadık ) Bunun önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Sizin serverınız normal kullanım yapıyorsa sorun etmeyin, fazla kullanım yapıyorsa önleminizi alın bu kadar basit, önüne geçilmeyecek bir şey değil
Ha bu demek değildir ki harita yüklemeyin, eklenti yüklemeyin bunlara sınır geliyor falan. Bizim istediğimiz çöp forumlardan bulduğunuz her eklentiyi serverınıza kurmayın
20 tane eklenti içerisinden aldığınız kodları oradan buradan birleştirip sunucunuza kurmayın, o zaman zaten sorun yaşamazsınız.
Sadece şu test sürecince belki pingler artar, oda rayına oturunca düzelir büyütülecek bir şey değil yani
10 15 server olduğunu tahmin etmiyorum çok daha fazladır.