Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:26 pm
Yozgetle uyarmak bana düşmez lakin konuyu dağıtmayın.Konu'ya yetkili kişi geldiğinde sorunu kontrol eder gereksiz konuşmalarınızı özel yollardan halledin Forumu kirletiyorsunuz
Ztn konu silincek bu karectersizlerin yasagini kaldirmaz omer abi.
Hala boş yapıyorsun bir kişinin yasaklı olup olmaması onun hakkında hakaretli cümleler kurmanı gerektirmez gereksiz konuşmaların ız özel yoldan halledin yada Ömer Telli gelene kadar gereksiz yorum yapmayın.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:26 pm
Yozgetle uyarmak bana düşmez lakin konuyu dağıtmayın.Konu'ya yetkili kişi geldiğinde sorunu kontrol eder gereksiz konuşmalarınızı özel yollardan halledin Forumu kirletiyorsunuz
Ztn konu silincek bu karectersizlerin yasagini kaldirmaz omer abi.
ona senmi karar veriyorsunda burda mileltin şahsina laf ediyorsun kim sen ?
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:29 pm
MRPatron Ailesi dediğimiz banlandıktan sonra küfür edip salak salak işler yapacaklarını söylemişlerdi ve sen onların adına özür dileyince bunlar geçecek mi acaba merak ediyorum ????
Yuzsuzler iste klandan beni attiklari an yasaklandilar klani ben topluyordum yasakli kisileri banliyordum
MRPatron Ailesi dediğimiz banlandıktan sonra küfür edip salak salak işler yapacaklarını söylemişlerdi ve sen onların adına özür dileyince bunlar geçecek mi acaba merak ediyorum ????
Yuzsuzler iste klandan beni attiklari an yasaklandilar klani ben topluyordum yasakli kisileri banliyordum
mrpatronla birlestiginde adamlara kaç adamla gittinde sen topluyordun klani sesli gülüyorum
Biz ne ara dedik bunları anlamıyorum biz yasaklandığmız günden beri yetkililerle irtibat halinde sohbet ediyorduk yapsak onlar dahi iletirdi Ömer abiye Ömer abi herseyi biliyor kendi yalanlarinizi kendinize saklayin düşmanliginizi yalanlikla surduremezsiniz.
mrpatronla birlestiginde adamlara kaç adamla gittinde sen topluyordun klani sesli gülüyorum
Mrpatrona gittigimde ben onlardan daha coktum gelmem icin yalvardilar kiramadim.
Biz ne ara dedik bunları anlamıyorum biz yasaklandığmız günden beri yetkililerle irtibat halinde sohbet ediyorduk yapsak onlar dahi iletirdi Ömer abiye Ömer abi herseyi biliyor kendi yalanlarinizi kendinize saklayin düşmanliginizi yalanlikla surduremezsiniz.
Videosunu alıp attım bile ben CSD vuracaz öyle yapacaz böyle yapacaz dediniz