Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

MRPatron Ailesi - Csdurağı Özür Talebi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

YozgatleV2

Mesaj gönderen YozgatleV2 »

Ayaz senden ozur diledilermi de affediyosun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

YozgatleV2 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:28 pm
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:26 pm Yozgetle uyarmak bana düşmez lakin konuyu dağıtmayın.Konu'ya yetkili kişi geldiğinde sorunu kontrol eder gereksiz konuşmalarınızı özel yollardan halledin Forumu kirletiyorsunuz
Ztn konu silincek bu karectersizlerin yasagini kaldirmaz omer abi.
Hala boş yapıyorsun bir kişinin yasaklı olup olmaması onun hakkında hakaretli cümleler kurmanı gerektirmez gereksiz konuşmaların ız özel yoldan halledin yada Ömer Telli gelene kadar gereksiz yorum yapmayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

YozgatleV2 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:28 pm
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:26 pm Yozgetle uyarmak bana düşmez lakin konuyu dağıtmayın.Konu'ya yetkili kişi geldiğinde sorunu kontrol eder gereksiz konuşmalarınızı özel yollardan halledin Forumu kirletiyorsunuz
Ztn konu silincek bu karectersizlerin yasagini kaldirmaz omer abi.
ona senmi karar veriyorsunda burda mileltin şahsina laf ediyorsun kim sen ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YozgatleV2

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:29 pm MRPatron Ailesi dediğimiz banlandıktan sonra küfür edip salak salak işler yapacaklarını söylemişlerdi ve sen onların adına özür dileyince bunlar geçecek mi acaba merak ediyorum ????
Yuzsuzler iste klandan beni attiklari an yasaklandilar klani ben topluyordum yasakli kisileri banliyordum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YozgatleV2

Csduragina zarar vermek istiyen kotu duruma dusurmek istiyen kisiye lafim budur beyler hakarette edeeim daha kotude olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YozgatleV2

Bu saatten sonra birsey yazmiyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

YozgatleV2 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:30 pm
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:29 pm MRPatron Ailesi dediğimiz banlandıktan sonra küfür edip salak salak işler yapacaklarını söylemişlerdi ve sen onların adına özür dileyince bunlar geçecek mi acaba merak ediyorum ????
Yuzsuzler iste klandan beni attiklari an yasaklandilar klani ben topluyordum yasakli kisileri banliyordum
:lol: :lol: mrpatronla birlestiginde adamlara kaç adamla gittinde sen topluyordun klani sesli gülüyorum 😂😂😂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
deneme321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen deneme321 »

Biz ne ara dedik bunları anlamıyorum biz yasaklandığmız günden beri yetkililerle irtibat halinde sohbet ediyorduk yapsak onlar dahi iletirdi Ömer abiye Ömer abi herseyi biliyor kendi yalanlarinizi kendinize saklayin düşmanliginizi yalanlikla surduremezsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YozgatleV2

Barbaros yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:32 pm
YozgatleV2 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:30 pm
:lol: :lol: mrpatronla birlestiginde adamlara kaç adamla gittinde sen topluyordun klani sesli gülüyorum 😂😂😂
Mrpatrona gittigimde ben onlardan daha coktum 😂😂 gelmem icin yalvardilar kiramadim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

deneme321 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:32 pm
Biz ne ara dedik bunları anlamıyorum biz yasaklandığmız günden beri yetkililerle irtibat halinde sohbet ediyorduk yapsak onlar dahi iletirdi Ömer abiye Ömer abi herseyi biliyor kendi yalanlarinizi kendinize saklayin düşmanliginizi yalanlikla surduremezsiniz.
Videosunu alıp attım bile ben CSD vuracaz öyle yapacaz böyle yapacaz dediniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli