bu mermi gidişlerini çok etkiler amacazi53 yazdı:medivh yazdı:bir gün sizi servera davet edeyim öyleyse ömer bey ms 15 20 arası ping 20-30 arası iken choke 90 100 lerde gezip lagı hissediyorsunuzÖmer TELLİ yazdı:
Metamod sürümü ile tam olarak ne alaka ?
İnsanlara yanlış bilgilendirme yapmayın, tüm sunucular aynı metamod dosyalarını kullanmakta.
@medivh Bu değerleri göz ardı edebiliyoruz , cpu değeri 35-40 oldu diye ping ve ms sorunu tam anlamı ile yaşamazsınız.
choke u 0 lara çekmek için sv_minrate "50000" yazıp bi denermisin ben de sorun kalmadı choke olarak.
fazla cpu kullanımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 176
- Server Ip/DNS: cs1.csduragi.com
- Clan İsmi: GSO`
fazla cpu kullanımı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
fazla cpu kullanımı
şuan default ayarlarda ratelercazi53 yazdı:25k dan deneye yanıla bakmak gerek.
Linklerini gizle |
-
fazla cpu kullanımı
choke sorununa çözüm olarak ben sv_minrate değeriyle çözüm sağladım.
50.000 değerini vererek ama şöyle birşeyde var. biz 50k yazıyoruz ama max bi değeri vardır misal 25k. 50k da yazsak 25 ise sınır 25k yı baz alacak. Tıpkı sv_maxrate de max 25.000 yazıldığını bilmemize rağmen"20.000" de olabilir. kimisi 100.000 yapar gibi gibi. Şikayetin choke ise amxx.cfg ye yazıp bi deneme yapabilirsin silersen zaten yine def değerini kullanmaya devam edersiniz csduraginin.
50.000 değerini vererek ama şöyle birşeyde var. biz 50k yazıyoruz ama max bi değeri vardır misal 25k. 50k da yazsak 25 ise sınır 25k yı baz alacak. Tıpkı sv_maxrate de max 25.000 yazıldığını bilmemize rağmen"20.000" de olabilir. kimisi 100.000 yapar gibi gibi. Şikayetin choke ise amxx.cfg ye yazıp bi deneme yapabilirsin silersen zaten yine def değerini kullanmaya devam edersiniz csduraginin.
Linklerini gizle |
-
fazla cpu kullanımı
değişen birşey yok hocam [@Bilinmeyen Etiket] yapılan güncellemede cpu 45 lerden 30lara düştü ve çok ciddi bir rahatlama yaptı serverda amx_off yaptigimda da cpu düşmüyor ömer bey yani eklentiler ile alakalı değil lütfen bu soruna bir çözüm bulalımcazi53 yazdı:choke sorununa çözüm olarak ben sv_minrate değeriyle çözüm sağladım.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5458
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
fazla cpu kullanımı
son kez belirtiyorum bu seviyede ki işlemci kullanımı oyun içerisine herhangi bir şekilde etkisi olmayacaktır.
amxmodx güncellemesinde değişen sadece 1 satır kod oldu, oda güvenlik ile alakalı bir şey onun dışındaki her şey aynı, işlemci kullanımına herhangi bir etkisi olamaz.
choke için eklentilerinize ve rate ayarlarına ( hem oyuncu, hemde server ) dikkat edin
amxmodx güncellemesinde değişen sadece 1 satır kod oldu, oda güvenlik ile alakalı bir şey onun dışındaki her şey aynı, işlemci kullanımına herhangi bir etkisi olamaz.
choke için eklentilerinize ve rate ayarlarına ( hem oyuncu, hemde server ) dikkat edin
Linklerini gizle |