Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

fazla cpu kullanımı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
medivh
Server Ip/DNS: cs1.csduragi.com
Clan İsmi: GSO`

fazla cpu kullanımı

Mesaj gönderen medivh »

cazi53 yazdı:
medivh yazdı:
Ömer TELLİ yazdı:
Metamod sürümü ile tam olarak ne alaka ?
İnsanlara yanlış bilgilendirme yapmayın, tüm sunucular aynı metamod dosyalarını kullanmakta.

@medivh Bu değerleri göz ardı edebiliyoruz , cpu değeri 35-40 oldu diye ping ve ms sorunu tam anlamı ile yaşamazsınız.
bir gün sizi servera davet edeyim öyleyse ömer bey ms 15 20 arası ping 20-30 arası iken choke 90 100 lerde gezip lagı hissediyorsunuz

choke u 0 lara çekmek için sv_minrate "50000" yazıp bi denermisin ben de sorun kalmadı choke olarak.
bu mermi gidişlerini çok etkiler ama

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

cazi53

fazla cpu kullanımı

Mesaj gönderen cazi53 »

25k dan deneye yanıla bakmak gerek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
medivh

fazla cpu kullanımı

Mesaj gönderen medivh »

cazi53 yazdı:25k dan deneye yanıla bakmak gerek.
şuan default ayarlarda rateler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

cazi53

fazla cpu kullanımı

Mesaj gönderen cazi53 »

choke sorununa çözüm olarak ben sv_minrate değeriyle çözüm sağladım.
50.000 değerini vererek ama şöyle birşeyde var. biz 50k yazıyoruz ama max bi değeri vardır misal 25k. 50k da yazsak 25 ise sınır 25k yı baz alacak. Tıpkı sv_maxrate de max 25.000 yazıldığını bilmemize rağmen"20.000" de olabilir. kimisi 100.000 yapar gibi gibi. Şikayetin choke ise amxx.cfg ye yazıp bi deneme yapabilirsin silersen zaten yine def değerini kullanmaya devam edersiniz csduraginin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
medivh

fazla cpu kullanımı

Mesaj gönderen medivh »

cazi53 yazdı:choke sorununa çözüm olarak ben sv_minrate değeriyle çözüm sağladım.
50.000 değerini vererek ama şöyle birşeyde var. biz 50k yazıyoruz ama max bi değeri vardır misal 25k. 50k da yazsak 25 ise sınır 25k yı baz alacak. Tıpkı sv_maxrate de max 25.000 yazıldığını bilmemize rağmen"20.000" de olabilir. kimisi 100.000 yapar gibi gibi. Şikayetin choke ise amxx.cfg ye yazıp bi deneme yapabilirsin silersen zaten yine def değerini kullanmaya devam edersiniz csduraginin.
değişen birşey yok hocam [@Bilinmeyen Etiket] yapılan güncellemede cpu 45 lerden 30lara düştü ve çok ciddi bir rahatlama yaptı serverda amx_off yaptigimda da cpu düşmüyor ömer bey yani eklentiler ile alakalı değil lütfen bu soruna bir çözüm bulalım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

fazla cpu kullanımı

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

son kez belirtiyorum bu seviyede ki işlemci kullanımı oyun içerisine herhangi bir şekilde etkisi olmayacaktır.
amxmodx güncellemesinde değişen sadece 1 satır kod oldu, oda güvenlik ile alakalı bir şey onun dışındaki her şey aynı, işlemci kullanımına herhangi bir etkisi olamaz.

choke için eklentilerinize ve rate ayarlarına ( hem oyuncu, hemde server ) dikkat edin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli