Jack Hamme Editör Hata BSP
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 146
simdi vhe 3.5.3 e geçtim jackda hataları alt p yapınca görebiliyordum burda nasıl ögrenebilirm ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Aynı kodlar genelde stabil tüm hammerlarda.lasthasaki66 yazdı: Çrş Oca 08, 2020 9:06 pm simdi vhe 3.5.3 e geçtim jackda hataları alt p yapınca görebiliyordum burda nasıl ögrenebilirm ?
Linklerini gizle |
-
suan vhe 3.5.3 ü kurdum fakat map çevirme kısmına yani f9 a basınca halflife felan yok defualt var sadece bunu nasıl halletmem gerek ?
Linklerini gizle |
Default kısmına basıp. Half-Life veya CSyi seçe bilirsiniz.lasthasaki66 yazdı: Çrş Oca 08, 2020 9:13 pm suan vhe 3.5.3 ü kurdum fakat map çevirme kısmına yani f9 a basınca halflife felan yok defualt var sadece bunu nasıl halletmem gerek ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Serhat Öndeş tarafından Çrş Oca 08, 2020 9:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
bende bu seçenkler yok sadece default var bska hiç birşey yok 

Linklerini gizle |
Yaptığınız ayarlarda sorun vardır. Steam var ise Half-Life SDK kullanın.lasthasaki66 yazdı: Çrş Oca 08, 2020 9:16 pm bende bu seçenkler yok sadece default var bska hiç birşey yok![]()
Linklerini gizle |
-
-
buyur vhe ayarlrını da csnin cstrike klasorune vhe diye olusturp ordan ayarladım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
buyrun
Linklerini gizle |