Hayaller dünyasımı? Bu kadar kişi cs.84 reklamını görüyor ve hayaller dünyasında yaşıyor. Bence hayal dünyasında olan sizsiniz.
TengriJail Reklamları ve Kurdukları Sistem
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@Şefo yan hesaptan çıkış yap ve orjinal hesabına gir.
Linklerini gizle |
-
Bu benim orjinal hesabım inanmıyorsan o senin sorunun
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Bind yapmak çok kolay. Bind pluginlerini editleyip yaparsınız.
Hayal dünyasıymış. ss kanıtlı konuşuyoruz. Bir daha video olarakta alacağım.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Clan sahipleri ne derse desin karsi tarafa kabul ettiremeyecektir. Boylesine basit bir oyunda bile bu kadar dusman toplamak takdir edilesi. Atilan reklamlar konusuna katiliyorum ama herhangi bir yaptirimi olmadigi icin bu konunun uzatilmamasindan yanayim. Hic yoktan uyari almanizi istemem. (Nick engelleyici eklenti kurup reklamlarin onune az da olsa gecebilirsiniz) @Levelsiz @KG51
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Şimdi nerden baksak 7-8 server sahibi Tengri Jailbreak hakkında düşündüklerini ve kafasından geçenleri bildirmiş, ama ben şunuda ekliyim hiçbir sunucudan asla slot ve komutcu seviyeniz yüksek olamaz özelliklede eski muşterilerden cs18 ve cs7'den adamlar nerden baksanız 3-4 senedir burada ve siz daha 1 senedir buradasınız ama siz "Bizim slotlarımız ve kmtlarımız daha cok bizde kalite bol, adam bol" kafası...
Bunu bi kenara atıp her serverla kavga etmeyi bırakıp onlarla ortam yapmaya girişseniz sizden nefret etmek yerine sevinç duyarlar ve sizleride herhangi bi etkinlik yaptıklarında çağırırlar...
7/24 Kurucu,yönetim kitlesi olan bir klanız diyosunuz istesem şuanda mrpatron veya hanedan gaming vb. sunucuların sahiplerini tanıyorum oraya gider istersem full 32/32 yaparım ama istemediğim ve uğraşmaya üşendigim için yapmıyorum, biz burada biz yarış içerisinde değil;
- Dostluk,
- Aile,
- Kardeşlik ortamı kurmaya çalışıyoruz.
Açılan konu hakkında benim düşüncem budur ha ama reklam atmak yasak değil giriş yapan kişilerin nickini değiştirmekte yasak değil ama bindli bir şekilde eğer ki bilinçli bir şekilde yani bilerek reklam atılıyorsa gidip bunun yasaklı olabileceğini düşünuyorum.
Sonuçta 7/24 adamların sunucularına geliyormuş rahatsız et, rahatsız et bir yana kadar olmalı.
Son karar ömer beyindir benim görüşüm budur iyi forumlar....
Bunu bi kenara atıp her serverla kavga etmeyi bırakıp onlarla ortam yapmaya girişseniz sizden nefret etmek yerine sevinç duyarlar ve sizleride herhangi bi etkinlik yaptıklarında çağırırlar...
7/24 Kurucu,yönetim kitlesi olan bir klanız diyosunuz istesem şuanda mrpatron veya hanedan gaming vb. sunucuların sahiplerini tanıyorum oraya gider istersem full 32/32 yaparım ama istemediğim ve uğraşmaya üşendigim için yapmıyorum, biz burada biz yarış içerisinde değil;
- Dostluk,
- Aile,
Açılan konu hakkında benim düşüncem budur ha ama reklam atmak yasak değil giriş yapan kişilerin nickini değiştirmekte yasak değil ama bindli bir şekilde eğer ki bilinçli bir şekilde yani bilerek reklam atılıyorsa gidip bunun yasaklı olabileceğini düşünuyorum.
Sonuçta 7/24 adamların sunucularına geliyormuş rahatsız et, rahatsız et bir yana kadar olmalı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
+1ShooTeR yazdı: Pzr Mar 25, 2018 10:58 am Şimdi nerden baksak 7-8 server sahibi Tengri Jailbreak hakkında düşündüklerini ve kafasından geçenleri bildirmiş, ama ben şunuda ekliyim hiçbir sunucudan asla slot ve komutcu seviyeniz yüksek olamaz özelliklede eski muşterilerden cs18 ve cs7'den adamlar nerden baksanız 3-4 senedir burada ve siz daha 1 senedir buradasınız ama siz "Bizim slotlarımız ve kmtlarımız daha cok bizde kalite bol, adam bol" kafası...
- Dostluk,
- Aile,
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Burda adamın fazla üzerine gelen insanlar var konuyu açıp server sahipleri yorum yapıyor ama serverleri olmayan hatta belkide başka hostdan adam olanda vardır belki. Konu kitlenmesi gerek aksi taktirde fazla karışır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
@tengrijail Burada küçük clan büyük clan tartışması yapamazsınız bu ortamda ne büyük clanlar geçip gitti.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@noeldayi mevzu o değil o kadar sinir ediyorlarki üstümüze 4-5 klan birleşip yuruyorlar bu insanlardan artık bıktım.bu insanlar davranışlarından anladığım kadarıyla küçük klanlar.
Linklerini gizle |