Aynı gt gibi bir arama motoru getirilir. Yine rank sistemi olabilirÖzcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 3:46 pmBöyle bir şeyi gene söylediler en arkada ki sayfalar da var o zaman bir anlamız kalmaz herkes kendi modu ile savaşır` White* yazdı: Prş May 07, 2020 3:44 pmPeki, bölüm bölüm dağıtılsa? Jailler ve ya pro mod kendi arasında ayrılsa daha hoş olabilirYek'-ta yazdı: Prş May 07, 2020 3:41 pm Furkan, Özcan sizin tarafınızda sıkıntı yok. Ben 5 yıldır buradayım, neler neler gördüm, ne saçmalıklara konu oldum. Olacakları ben öngörebiliyorum. + dediğimde ısrarcıyım. CSDurağında bu sisteme bakabilecek bir yetkili yok. Ömer TELLİ açar csdtrackerı bırakır öyle. Baktı ki insanlar boş rekabete giriyor, birbirlerine salça oluyorlar, csdtrackerı kapatır.
CSD Tracker hkk.
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : Özcan Örs
- Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
- Oylama: :
- -MerttBey.!, -NiqT`, .S'c!neLy*, 0nurd0gann, 77 FPS, Adada, AhmetSrn33, Ali, Asilmert, Ayaz Hepyek, Barbaros TG, Barcelona, BerkayEos, By.King ►EmrullaH◄, ByBuLuT ☪, ByPassage, CeLLaT, Cihanerdan43, CivilEngineer, Colditz, CycL0Ne, DADAS//CANER, DarkThrone, Darkness Berry, Dewar's, ENESIZM, EcdadiOsmanli, Edede, Elif Sema, Elif Sena, Emiraknc, Emre Gezer, Erhan1232YARDIM, F O U R, F.T.H, Fatih ~ EjderYa, Flysami, Furkan Göksel, Gawiscanse, Gece, Göztepeli, INSOMNIA, KG51, Kadir Erdem, Kaybetmeyen, Keje21, Kingsman, LoseBasgan, MANAFOR*, MASKOT*, MamiReyiz [S], MarkWeLL, Meczup, MertKaratekin, Mr.Persians, Mustafa Can, Mustafa Kemal1, Mustafa02, MustafaBaskan, Necati Doğan, NoThinq2Lose, OPC Line, Odada, Oyun Torrent, PaZee, RuzgarBey*, SAR HOŞ OLALIM 义, Sevdan7Beni, Skip, SobaBorusu, T-IM ` Daywalker[E], TRKOruMA, Taha Demirbaş, Truva!, Ulu @ Team, Vortex, YazilimEfendisi, ZArchiver, ZArchiver1, ZArchiver2, ZArchiver3, ZArchiver4, ZArchiver5, [B.O.S.S]>>>, [~ TABUTCU ~], ` White*, ahmetsencanx2, amad, barbaros.tk, baykanessa, bobmarleyxx3, cane1313, delyy, emirakpinar, emrahbaba, endof06, erhan1232, gLoRy~KsK, halilsen16, hayku, heaveNN, idede, ilkercabuk, istiklal_lin, kadir3449, kaosKG, kralcaptain56, leonhifi, mehmet67868, mertyilmaz2, mr1mr2, mtrkyldz, musallatexe, nemesiskingofcs, noeldayi, oCezaMelegi, omar, prusyasiyah, pustonicky, samchiss, specified, taha aydemir26, tovanja34, umutycel54, undead52, ustunelburak, vatanc, yen1.^, yu2uf, yusufrone21, zMorcydesigN, Ömer TELLİ, Ömer-ADOW, Özcan Örs, İlyas ERTEKİN, İmam-POWER, İsede
- ADOW, Adventist, EnesReiS`, H I T L E R, JB[EREN]JB, SaparaT, Serhat Öndeş, ShaQueS, ShooTeR, Yek'-ta, omertas14544, seypa, ulyoS
- Status: : Yeni
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
CSD Tracker hkk.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
O zaman ile bu zamanın bir olacağını nerden biliyorsun serhat? Ben biliyorum gerçekten bilinçli kişiler alınıp başa geçebilir ise herhangi bir şey olmayacakSerhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 3:52 pmBunlar anlamıyor Yekta bunlara boşuna anlatıyorsun. Bunlar 5-6 yıl öncesini bilseler di zaten böyle bir şey istemezlerdi. Ne uğraşıyorsun ki? Hayırlısı ne ise ne olsun.Yek'-ta yazdı: Prş May 07, 2020 3:41 pm Furkan, Özcan sizin tarafınızda sıkıntı yok. Ben 5 yıldır buradayım, neler neler gördüm, ne saçmalıklara konu oldum. Olacakları ben öngörebiliyorum. + dediğimde ısrarcıyım. CSDurağında bu sisteme bakabilecek bir yetkili yok. Ömer TELLİ açar csdtrackerı bırakır öyle. Baktı ki insanlar boş rekabete giriyor, birbirlerine salça oluyorlar, csdtrackerı kapatır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
O zaman olabilir tabi ki` White* yazdı: Prş May 07, 2020 3:53 pmAynı gt gibi bir arama motoru getirilir. Yine rank sistemi olabilir
Linklerini gizle |
-
CSD Tracker hkk.
Ömer Telli'nin bir dünya işi gücü var, zaten buna ayıracak vakti yoktur. 4 yıldır CSDurağında müşteriyim ve 2009'dan beri klanımı yönetiyorum. Ne klanlar gördüm geçirdim ve hala görüyorum. Böyle bir sistemde klan yöneticileri rakiplerine her türlü kışkırtmaya kesinlikle yapacaktır. Forum'da konulara tahrik edici sözler yazacaktır.Hala görüyorum GT ile tanıtım konularına diğer klanlar için tahrik edici sözler kullanıldığını. Burada bu kurala saygı duyacak bir klan olduğunu sanmıyorum. Yekta ve Serhat bu kadar anlatmış ve hala anlamıyorsanız gidin WhatsApp hattına yazın.
Linklerini gizle |
CSD Tracker hkk.
Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok. Belki biliyor ise Yekta biliyordur. Yani bu iş olur ise kafandaki gibi yürümeyecek.Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 4:45 pmO zaman ile bu zamanın bir olacağını nerden biliyorsun serhat? Ben biliyorum gerçekten bilinçli kişiler alınıp başa geçebilir ise herhangi bir şey olmayacakSerhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 3:52 pmBunlar anlamıyor Yekta bunlara boşuna anlatıyorsun. Bunlar 5-6 yıl öncesini bilseler di zaten böyle bir şey istemezlerdi. Ne uğraşıyorsun ki? Hayırlısı ne ise ne olsun.Yek'-ta yazdı: Prş May 07, 2020 3:41 pm Furkan, Özcan sizin tarafınızda sıkıntı yok. Ben 5 yıldır buradayım, neler neler gördüm, ne saçmalıklara konu oldum. Olacakları ben öngörebiliyorum. + dediğimde ısrarcıyım. CSDurağında bu sisteme bakabilecek bir yetkili yok. Ömer TELLİ açar csdtrackerı bırakır öyle. Baktı ki insanlar boş rekabete giriyor, birbirlerine salça oluyorlar, csdtrackerı kapatır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Bende silemedim silersiniz mesajıJB[EREN]JB yazdı: Prş May 07, 2020 4:47 pm Ömer Telli'nin bir dünya işi gücü var, zaten buna ayıracak vakti yoktur. 4 yıldır CSDurağında müşteriyim ve 2009'dan beri klanımı yönetiyorum. Ne klanlar gördüm geçirdim ve hala görüyorum. Böyle bir sistemde klan yöneticileri rakiplerine her türlü kışkırtmaya kesinlikle yapacaktır. Forum'da konulara tahrik edici sözler yazacaktır.Hala görüyorum GT ile tanıtım konularına diğer klanlar için tahrik edici sözler kullanıldığını. Burada bu kurala saygı duyacak bir klan olduğunu sanmıyorum. Yekta ve Serhat bu kadar anlatmış ve hala anlamıyorsanız gidin WhatsApp hattına yazın.
En son Özcan Örs tarafından Prş May 07, 2020 5:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Serhat nerden biliyorsun bilmediğini Herkes in tek tek tracker yapıp önüne serdiğini ben görmedim? O yüzden emin olabilirsin çok sağlam kişiler var ve yapabilirler ama neyse ben uzatmak istemiyorum sonuçta 3 5 kişi için o kadar kişinin oyu çöpe atılacak.Serhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 4:54 pmKusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok. Belki biliyor ise Yekta biliyordur. Yani bu iş olur ise kafandaki gibi yürümeyecek.Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 4:45 pmO zaman ile bu zamanın bir olacağını nerden biliyorsun serhat? Ben biliyorum gerçekten bilinçli kişiler alınıp başa geçebilir ise herhangi bir şey olmayacakSerhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 3:52 pm
Bunlar anlamıyor Yekta bunlara boşuna anlatıyorsun. Bunlar 5-6 yıl öncesini bilseler di zaten böyle bir şey istemezlerdi. Ne uğraşıyorsun ki? Hayırlısı ne ise ne olsun.
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
CSD Tracker hkk.
Kısacası diyorsunuz ki csdtracker gelirse kıyamet kopar, ama gerekli filtreler ile zaten csdurağı içerisindeki sıralamayı zaten gametracker üzerinden görebiliyorsunuz ( https://www.gametracker.com/search/cs/?query=213.238.173. )
E hani şuan kıyamet mi kopuyor yani?
Bu talebin açılmasının tek sebebi, 3+ kişinin şikayet ettiği serverin NR olmasından diye düşünüyorum. Zira NR olan çok fazla sunucu var.
Misal; vakti zamanında kendi aramızda 16vs16 atıyorduk maç botunu kullanarak. Server bu yüzden NR oluyordu gt'de.
Csdurağında zaten bot atmak yasak değilmi? Bot atan varmı yokmu kontrol edilmiyor mu? Kimse demiyor Ömer TELLİ 7/24 bu sistemde gözü kalsın diye. Siz sanıyormusunuz ki 7/24 her servera tek tek bakılıyor bot atılıyormu diye? Bu sistem geldiğinde kurallar doğrultusunda yine bot atmak yasak olacak. Bot atan sunucu sahipleri 1.de uyarı 2.de sistemden banlanılır olur biter. Ve emin olun bot atan sunucu sahibini rekabet olduğu için hemen ifşalarlar. İlla birisinin 7/24 sistem başında kalmasına gerek yok.
Gelelim "1.yim diye konu açacaklar" muhabbetine. Adam 1. olmuş açabilir, açarsa kimse birşey diyemez. Tabi açmayadabilir, açmazsa da kimse birşey diyemez. Şuan forumda varmı Gametrackerda bilmem kaçıncıyım, Türkiye'de 1.yim diye bir konu? Benim bildiğim yok, he olsa da farketmez, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Emek veren meyvesini alır.
"Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok."
Sistem için ben yardımcı olurum
Data mining & web scraping olayları zannettiğiniz kadar zor değil.
Merak etmeyin bende 5 senedir burdayım ve iyi yönetilen sistemlerin kusursuzlaştığına çok şahit oldum.
E hani şuan kıyamet mi kopuyor yani?
Bu talebin açılmasının tek sebebi, 3+ kişinin şikayet ettiği serverin NR olmasından diye düşünüyorum. Zira NR olan çok fazla sunucu var.
Misal; vakti zamanında kendi aramızda 16vs16 atıyorduk maç botunu kullanarak. Server bu yüzden NR oluyordu gt'de.
Csdurağında zaten bot atmak yasak değilmi? Bot atan varmı yokmu kontrol edilmiyor mu? Kimse demiyor Ömer TELLİ 7/24 bu sistemde gözü kalsın diye. Siz sanıyormusunuz ki 7/24 her servera tek tek bakılıyor bot atılıyormu diye? Bu sistem geldiğinde kurallar doğrultusunda yine bot atmak yasak olacak. Bot atan sunucu sahipleri 1.de uyarı 2.de sistemden banlanılır olur biter. Ve emin olun bot atan sunucu sahibini rekabet olduğu için hemen ifşalarlar. İlla birisinin 7/24 sistem başında kalmasına gerek yok.
Gelelim "1.yim diye konu açacaklar" muhabbetine. Adam 1. olmuş açabilir, açarsa kimse birşey diyemez. Tabi açmayadabilir, açmazsa da kimse birşey diyemez. Şuan forumda varmı Gametrackerda bilmem kaçıncıyım, Türkiye'de 1.yim diye bir konu? Benim bildiğim yok, he olsa da farketmez, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Emek veren meyvesini alır.
"Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok."
Sistem için ben yardımcı olurum

Merak etmeyin bende 5 senedir burdayım ve iyi yönetilen sistemlerin kusursuzlaştığına çok şahit oldum.
Linklerini gizle |
CSD Tracker hkk.
Özcan görüşüne saygım sonsuz ama bu olay gelir ise gereksiz ve isteleneni vermiyecek sizde ondan zevk almayacaksınız.Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 5:13 pmSerhat nerden biliyorsun bilmediğini Herkes in tek tek tracker yapıp önüne serdiğini ben görmedim? O yüzden emin olabilirsin çok sağlam kişiler var ve yapabilirler ama neyse ben uzatmak istemiyorum sonuçta 3 5 kişi için o kadar kişinin oyu çöpe atılacak.Serhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 4:54 pmKusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok. Belki biliyor ise Yekta biliyordur. Yani bu iş olur ise kafandaki gibi yürümeyecek.Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 4:45 pm
O zaman ile bu zamanın bir olacağını nerden biliyorsun serhat? Ben biliyorum gerçekten bilinçli kişiler alınıp başa geçebilir ise herhangi bir şey olmayacak
Linklerini gizle |