Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Tracker hkk.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : Özcan Örs
Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
Oylama: :
Status: : Yeni

` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen ` White* »

Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 3:46 pm
` White* yazdı: Prş May 07, 2020 3:44 pm
Yek'-ta yazdı: Prş May 07, 2020 3:41 pm Furkan, Özcan sizin tarafınızda sıkıntı yok. Ben 5 yıldır buradayım, neler neler gördüm, ne saçmalıklara konu oldum. Olacakları ben öngörebiliyorum. + dediğimde ısrarcıyım. CSDurağında bu sisteme bakabilecek bir yetkili yok. Ömer TELLİ açar csdtrackerı bırakır öyle. Baktı ki insanlar boş rekabete giriyor, birbirlerine salça oluyorlar, csdtrackerı kapatır.
Peki, bölüm bölüm dağıtılsa? Jailler ve ya pro mod kendi arasında ayrılsa daha hoş olabilir
Böyle bir şeyi gene söylediler en arkada ki sayfalar da var o zaman bir anlamız kalmaz herkes kendi modu ile savaşır
Aynı gt gibi bir arama motoru getirilir. Yine rank sistemi olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Serhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 3:52 pm
Yek'-ta yazdı: Prş May 07, 2020 3:41 pm Furkan, Özcan sizin tarafınızda sıkıntı yok. Ben 5 yıldır buradayım, neler neler gördüm, ne saçmalıklara konu oldum. Olacakları ben öngörebiliyorum. + dediğimde ısrarcıyım. CSDurağında bu sisteme bakabilecek bir yetkili yok. Ömer TELLİ açar csdtrackerı bırakır öyle. Baktı ki insanlar boş rekabete giriyor, birbirlerine salça oluyorlar, csdtrackerı kapatır.
Bunlar anlamıyor Yekta bunlara boşuna anlatıyorsun. Bunlar 5-6 yıl öncesini bilseler di zaten böyle bir şey istemezlerdi. Ne uğraşıyorsun ki? Hayırlısı ne ise ne olsun.
O zaman ile bu zamanın bir olacağını nerden biliyorsun serhat? Ben biliyorum gerçekten bilinçli kişiler alınıp başa geçebilir ise herhangi bir şey olmayacak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

CSD Tracker hkk.

` White* yazdı: Prş May 07, 2020 3:53 pm
Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 3:46 pm
` White* yazdı: Prş May 07, 2020 3:44 pm

Peki, bölüm bölüm dağıtılsa? Jailler ve ya pro mod kendi arasında ayrılsa daha hoş olabilir
Böyle bir şeyi gene söylediler en arkada ki sayfalar da var o zaman bir anlamız kalmaz herkes kendi modu ile savaşır
Aynı gt gibi bir arama motoru getirilir. Yine rank sistemi olabilir
O zaman olabilir tabi ki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Ömer Telli'nin bir dünya işi gücü var, zaten buna ayıracak vakti yoktur. 4 yıldır CSDurağında müşteriyim ve 2009'dan beri klanımı yönetiyorum. Ne klanlar gördüm geçirdim ve hala görüyorum. Böyle bir sistemde klan yöneticileri rakiplerine her türlü kışkırtmaya kesinlikle yapacaktır. Forum'da konulara tahrik edici sözler yazacaktır.Hala görüyorum GT ile tanıtım konularına diğer klanlar için tahrik edici sözler kullanıldığını. Burada bu kurala saygı duyacak bir klan olduğunu sanmıyorum. Yekta ve Serhat bu kadar anlatmış ve hala anlamıyorsanız gidin WhatsApp hattına yazın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 4:45 pm
Bunlar anlamıyor Yekta bunlara boşuna anlatıyorsun. Bunlar 5-6 yıl öncesini bilseler di zaten böyle bir şey istemezlerdi. Ne uğraşıyorsun ki? Hayırlısı ne ise ne olsun.
O zaman ile bu zamanın bir olacağını nerden biliyorsun serhat? Ben biliyorum gerçekten bilinçli kişiler alınıp başa geçebilir ise herhangi bir şey olmayacak
Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok. Belki biliyor ise Yekta biliyordur. Yani bu iş olur ise kafandaki gibi yürümeyecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

CSD Tracker hkk.

JB[EREN]JB yazdı: Prş May 07, 2020 4:47 pm Ömer Telli'nin bir dünya işi gücü var, zaten buna ayıracak vakti yoktur. 4 yıldır CSDurağında müşteriyim ve 2009'dan beri klanımı yönetiyorum. Ne klanlar gördüm geçirdim ve hala görüyorum. Böyle bir sistemde klan yöneticileri rakiplerine her türlü kışkırtmaya kesinlikle yapacaktır. Forum'da konulara tahrik edici sözler yazacaktır.Hala görüyorum GT ile tanıtım konularına diğer klanlar için tahrik edici sözler kullanıldığını. Burada bu kurala saygı duyacak bir klan olduğunu sanmıyorum. Yekta ve Serhat bu kadar anlatmış ve hala anlamıyorsanız gidin WhatsApp hattına yazın.
Bende silemedim silersiniz mesajı
En son Özcan Örs tarafından Prş May 07, 2020 5:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Serhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 4:54 pm

Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok. Belki biliyor ise Yekta biliyordur. Yani bu iş olur ise kafandaki gibi yürümeyecek.
Serhat nerden biliyorsun bilmediğini Herkes in tek tek tracker yapıp önüne serdiğini ben görmedim? O yüzden emin olabilirsin çok sağlam kişiler var ve yapabilirler ama neyse ben uzatmak istemiyorum sonuçta 3 5 kişi için o kadar kişinin oyu çöpe atılacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Mesaji silemediğim için böyle düzenledim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen specified »

Kısacası diyorsunuz ki csdtracker gelirse kıyamet kopar, ama gerekli filtreler ile zaten csdurağı içerisindeki sıralamayı zaten gametracker üzerinden görebiliyorsunuz ( https://www.gametracker.com/search/cs/?query=213.238.173. )
E hani şuan kıyamet mi kopuyor yani?
Bu talebin açılmasının tek sebebi, 3+ kişinin şikayet ettiği serverin NR olmasından diye düşünüyorum. Zira NR olan çok fazla sunucu var.
Misal; vakti zamanında kendi aramızda 16vs16 atıyorduk maç botunu kullanarak. Server bu yüzden NR oluyordu gt'de.
Csdurağında zaten bot atmak yasak değilmi? Bot atan varmı yokmu kontrol edilmiyor mu? Kimse demiyor Ömer TELLİ 7/24 bu sistemde gözü kalsın diye. Siz sanıyormusunuz ki 7/24 her servera tek tek bakılıyor bot atılıyormu diye? Bu sistem geldiğinde kurallar doğrultusunda yine bot atmak yasak olacak. Bot atan sunucu sahipleri 1.de uyarı 2.de sistemden banlanılır olur biter. Ve emin olun bot atan sunucu sahibini rekabet olduğu için hemen ifşalarlar. İlla birisinin 7/24 sistem başında kalmasına gerek yok.
Gelelim "1.yim diye konu açacaklar" muhabbetine. Adam 1. olmuş açabilir, açarsa kimse birşey diyemez. Tabi açmayadabilir, açmazsa da kimse birşey diyemez. Şuan forumda varmı Gametrackerda bilmem kaçıncıyım, Türkiye'de 1.yim diye bir konu? Benim bildiğim yok, he olsa da farketmez, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Emek veren meyvesini alır.

"Kusura bakma özcan ama bu forumda trakcerden anlayan hiç bir allahın kulu yok."
Sistem için ben yardımcı olurum :) Data mining & web scraping olayları zannettiğiniz kadar zor değil.
Merak etmeyin bende 5 senedir burdayım ve iyi yönetilen sistemlerin kusursuzlaştığına çok şahit oldum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

CSD Tracker hkk.

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Özcan Örs yazdı: Prş May 07, 2020 5:13 pm
Serhat Öndeş yazdı: Prş May 07, 2020 4:54 pm

Serhat nerden biliyorsun bilmediğini Herkes in tek tek tracker yapıp önüne serdiğini ben görmedim? O yüzden emin olabilirsin çok sağlam kişiler var ve yapabilirler ama neyse ben uzatmak istemiyorum sonuçta 3 5 kişi için o kadar kişinin oyu çöpe atılacak.
Özcan görüşüne saygım sonsuz ama bu olay gelir ise gereksiz ve isteleneni vermiyecek sizde ondan zevk almayacaksınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli