peki bitirmeden takım skoru ekleme gibi plugin var mı hocam? belki hiçbir sonuç bulamazsam ve daha sonra kiralayacağım reapi destekli serverlerda da çalışırsa diasın gamemaster modülünden ilerleyebilirim
tek komutla roundu bitirmek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
Link: | |
Linklerini gizle |
Sen modülü çalıştıramadığın için mi reapi kullanmak istemiyorsun yoksa sunucuyu kiraladığın yerde reapi kurulu mu değil?HotCarComputer yazdı: Prş Oca 21, 2021 2:22 pm hocam reapiden bende yapabilirdim. yine de teşekkürler zahmet etmeseydiniz. lakin üstte de yazdığım gibi kaç tane reapi destekleyecek rehlds+regamedll paket kurulumu yaptım hatta kendilerini tek tek bizzat indirdim fakat hiçbirisinden olumlu sonuç alamadım. ya sadece reapi destekli pluginler çalışıyor ya da cs hiç çalışmıyor.
Linklerini gizle |
-
Reapisiz bir şekilde yapman için orpheu veya başka bir modül kullanman gerekiyor. Maalesef başka türlü round bitiremiyorsun. Bunu yabancı bir forumda slaylama şeklinde yapmışlar fakat pek etkili olduğunu düşünmüyorum. En mantıklı yol reapi. Düzgün kurduğunuz takdirde bütün eklentileri çalıştırabilirsiniz.HotCarComputer yazdı: Prş Oca 21, 2021 2:22 pm hocam reapiden bende yapabilirdim. yine de teşekkürler zahmet etmeseydiniz. lakin üstte de yazdığım gibi kaç tane reapi destekleyecek rehlds+regamedll paket kurulumu yaptım hatta kendilerini tek tek bizzat indirdim fakat hiçbirisinden olumlu sonuç alamadım. ya sadece reapi destekli pluginler çalışıyor ya da cs hiç çalışmıyor.
Slaylı eklenti;
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=494256
Orpheu;
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1122356
Linklerini gizle |
-
kiralayacağım sunucu reapi destekli yani burası sanırsam reapi destekli diye biliyorum. sizin dediğiniz ise ilk olan çalıştıramadım yani lan ve hldsden açılmadı kapanıyor sürekli. tam bende çözemedim bu reapi işinden. yoksa anında sunucu için reapiden hazırlamak istiyordum. ama olmadığı için ikisini de deneyemiyorum.F.T.H yazdı: Prş Oca 21, 2021 2:28 pmSen modülü çalıştıramadığın için mi reapi kullanmak istemiyorsun yoksa sunucuyu kiraladığın yerde reapi kurulu mu değil?HotCarComputer yazdı: Prş Oca 21, 2021 2:22 pm hocam reapiden bende yapabilirdim. yine de teşekkürler zahmet etmeseydiniz. lakin üstte de yazdığım gibi kaç tane reapi destekleyecek rehlds+regamedll paket kurulumu yaptım hatta kendilerini tek tek bizzat indirdim fakat hiçbirisinden olumlu sonuç alamadım. ya sadece reapi destekli pluginler çalışıyor ya da cs hiç çalışmıyor.
Linklerini gizle |
Forumda kurulumları ile ilgili anlatımlar da mevcut fakat ben kendi oyuncularım için özel client hazırlamıştım onu kullanabilirsinHotCarComputer yazdı: Prş Oca 21, 2021 3:59 pm
kiralayacağım sunucu reapi destekli yani burası sanırsam reapi destekli diye biliyorum. sizin dediğiniz ise ilk olan çalıştıramadım yani lan ve hldsden açılmadı kapanıyor sürekli. tam bende çözemedim bu reapi işinden. yoksa anında sunucu için reapiden hazırlamak istiyordum. ama olmadığı için ikisini de deneyemiyorum.
1OYUNA_GIR.bat dosyasından oyuna giriş yapabilirsiniz. Herhangi bir haritayı açtığınızda eklentiler aktif olacaktir ve bütün yetkilere sahip olacaksınız. HLDS açmanıza gerek yok.
Kurulu sürümler:
ReGameDLL 5.15.0.458
Reapi 5.12.0.192
Amxmodx 1.9.0.5263
https://drive.google.com/file/d/1GkPQmT ... dpg4c/view
İlla modül kullanmadan skor arttıracağım diyorsan bu şekilde halledebilirsin
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
new gCtWin,gTeroWin,gMsg_TeamScore
public plugin_init()
{
// mevcut skorlari almak icin
register_event( "SendAudio", "Event_TerroristWin", "a", "2&%!MRAD_terwin" );
register_event( "SendAudio", "Event_CTWin", "a", "2&%!MRAD_ctwin" );
gMsg_TeamScore = get_user_msgid("TeamScore")
register_message( get_user_msgid("TextMsg") ,"message_TextMsg" );
register_message(gMsg_TeamScore, "msg_teamScore")
register_clcmd("say /skort","TskorArttir")
register_clcmd("say /skorct","CTskorArttir")
}
public msg_teamScore()
{
static szTeam[3]
get_msg_arg_string(1, szTeam, charsmax(szTeam))
switch(szTeam[0])
{
case 'T':
{
set_msg_arg_int(2, ARG_SHORT, gTeroWin);
}
case 'C':
{
set_msg_arg_int(2, ARG_SHORT, gCtWin)
}
}
}
public message_TextMsg( const MsgId, const MsgDest, const MsgEntity ) {
static message[ 64 ];
get_msg_arg_string( 2, message, charsmax( message ) );
if( equal( message, "#Game_Commencing" ) || equal( message, "#Game_will_restart_in" ))
{
gTeroWin = 0;
gCtWin = 0;
}
}
public Event_CTWin( )
{
gCtWin++
}
public Event_TerroristWin( )
{
gTeroWin++
}
public TskorArttir(id)
{
if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN)
return
emessage_begin(MSG_BROADCAST, gMsg_TeamScore)
ewrite_string("TERRORIST")
ewrite_short(++gTeroWin)
emessage_end()
}
public CTskorArttir(id)
{
if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN)
return
emessage_begin(MSG_BROADCAST, gMsg_TeamScore)
ewrite_string("CT")
ewrite_short(++gCtWin)
emessage_end()
}
Linklerini gizle |
-
hocam çok zahmet ettiniz. çok teşekkür ederim yardımınız içinF.T.H yazdı: Prş Oca 21, 2021 4:12 pmForumda kurulumları ile ilgili anlatımlar da mevcut fakat ben kendi oyuncularım için özel client hazırlamıştım onu kullanabilirsinHotCarComputer yazdı: Prş Oca 21, 2021 3:59 pm
kiralayacağım sunucu reapi destekli yani burası sanırsam reapi destekli diye biliyorum. sizin dediğiniz ise ilk olan çalıştıramadım yani lan ve hldsden açılmadı kapanıyor sürekli. tam bende çözemedim bu reapi işinden. yoksa anında sunucu için reapiden hazırlamak istiyordum. ama olmadığı için ikisini de deneyemiyorum.
1OYUNA_GIR.bat dosyasından oyuna giriş yapabilirsiniz. Herhangi bir haritayı açtığınızda eklentiler aktif olacaktir ve bütün yetkilere sahip olacaksınız. HLDS açmanıza gerek yok.
Kurulu sürümler:
ReGameDLL 5.15.0.458
Reapi 5.12.0.192
Amxmodx 1.9.0.5263
https://drive.google.com/file/d/1GkPQmT ... dpg4c/view
İlla modül kullanmadan skor arttıracağım diyorsan bu şekilde halledebilirsin
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> new gCtWin,gTeroWin,gMsg_TeamScore public plugin_init() { // mevcut skorlari almak icin register_event( "SendAudio", "Event_TerroristWin", "a", "2&%!MRAD_terwin" ); register_event( "SendAudio", "Event_CTWin", "a", "2&%!MRAD_ctwin" ); gMsg_TeamScore = get_user_msgid("TeamScore") register_message( get_user_msgid("TextMsg") ,"message_TextMsg" ); register_message(gMsg_TeamScore, "msg_teamScore") register_clcmd("say /skort","TskorArttir") register_clcmd("say /skorct","CTskorArttir") } public msg_teamScore() { static szTeam[3] get_msg_arg_string(1, szTeam, charsmax(szTeam)) switch(szTeam[0]) { case 'T': { set_msg_arg_int(2, ARG_SHORT, gTeroWin); } case 'C': { set_msg_arg_int(2, ARG_SHORT, gCtWin) } } } public message_TextMsg( const MsgId, const MsgDest, const MsgEntity ) { static message[ 64 ]; get_msg_arg_string( 2, message, charsmax( message ) ); if( equal( message, "#Game_Commencing" ) || equal( message, "#Game_will_restart_in" )) { gTeroWin = 0; gCtWin = 0; } } public Event_CTWin( ) { gCtWin++ } public Event_TerroristWin( ) { gTeroWin++ } public TskorArttir(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return emessage_begin(MSG_BROADCAST, gMsg_TeamScore) ewrite_string("TERRORIST") ewrite_short(++gTeroWin) emessage_end() } public CTskorArttir(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return emessage_begin(MSG_BROADCAST, gMsg_TeamScore) ewrite_string("CT") ewrite_short(++gCtWin) emessage_end() }

Linklerini gizle |