tek komutla roundu bitirmek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
dostlar sizden bi ricam olacak. dediğim konu içerisinde reapi-orpheu gibi yüksek derecede oyunu değiştiren modül kullanmadan tek bir komutla direkt roundu bitirmek istiyorum yahut scoreboarddan terrörist ya da ctnin skorunu arttıracak herhangi bir şey yapmak istiyorum fakat yaptıklarımın hiçbiri işe yaramadı. bunun için gereken çözüm yok mu? varsa özelden yapabilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bütün oyuncuları öldürerek roundu bitiren bir eklenti atabilirim isterseniz ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
arkadaşın istediği şey terminate round gibi bişeybestcore yazdı: Sal Oca 19, 2021 9:57 pm Bütün oyuncuları öldürerek roundu bitiren bir eklenti atabilirim isterseniz ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 63
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=117782
İşinize yarayabilir belki
Linklerini gizle |
Reapi ile round bitirme halledilir, niye kullanmak istemiyorsun
/roundbitir
/skort
/skorct
/roundbitir
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
register_plugin("Ronud Bitir","1.0","F.T.H")
register_clcmd("say /roundbitir","bitirildi")
}
public bitirildi(id)
{
if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN)
return
rg_round_end( 3.0, WINSTATUS_DRAW, ROUND_END_DRAW ); // berabere bitirir 3 saniye sonra yeni el baslar
}
/*
WINSTATUS_CT = CT kazanir
WINSTATUS_TERRORIST = Teror kazanir
WINSTATUS_DRAW = Berabere
-- ROUND Komutlari
ROUND_TARGET_BOMB
ROUND_VIP_ESCAPED
ROUND_VIP_ASSASSINATED
ROUND_TERRORISTS_ESCAPED
ROUND_CTS_PREVENT_ESCAPE
ROUND_ESCAPING_TERRORISTS_NEUTRALIZED
ROUND_BOMB_DEFUSED
ROUND_CTS_WIN
ROUND_TERRORISTS_WIN
ROUND_END_DRAW
ROUND_ALL_HOSTAGES_RESCUED
ROUND_TARGET_SAVED
ROUND_HOSTAGE_NOT_RESCUED
ROUND_TERRORISTS_NOT_ESCAPED
ROUND_VIP_NOT_ESCAPED
ROUND_GAME_COMMENCE
*/
/skort
/skorct
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
register_plugin("Skor","1.0","F.T.H")
register_clcmd("say /skort","TskorArttir")
register_clcmd("say /skorct","CTskorArttir")
}
public TskorArttir(id)
{
return
rg_update_teamscores( get_member_game(m_iNumCTWins) ,get_member_game(m_iNumTerroristWins)+1,false) // true olursa uzerine ekler 3 ise 3+1 7 olur
client_print_color(0,0,"^3T takiminin skoruna +1 eklendi")
}
public CTskorArttir(id)
{
return
rg_update_teamscores(get_member_game(m_iNumCTWins)+1,get_member_game(m_iNumTerroristWins),false)
client_print_color(0,0,"^3CT takiminin skoruna +1 eklendi")
}
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 63
Reapi dışında başka kütüphanede kodu bulunuyor mu bununF.T.H yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:23 am Reapi ile round bitirme halledilir, niye kullanmak istemiyorsun
/roundbitir
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Ronud Bitir","1.0","F.T.H") register_clcmd("say /roundbitir","bitirildi") } public bitirildi(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_round_end( 3.0, WINSTATUS_DRAW, ROUND_END_DRAW ); // berabere bitirir 3 saniye sonra yeni el baslar } /* WINSTATUS_CT = CT kazanir WINSTATUS_TERRORIST = Teror kazanir WINSTATUS_DRAW = Berabere -- ROUND Komutlari ROUND_TARGET_BOMB ROUND_VIP_ESCAPED ROUND_VIP_ASSASSINATED ROUND_TERRORISTS_ESCAPED ROUND_CTS_PREVENT_ESCAPE ROUND_ESCAPING_TERRORISTS_NEUTRALIZED ROUND_BOMB_DEFUSED ROUND_CTS_WIN ROUND_TERRORISTS_WIN ROUND_END_DRAW ROUND_ALL_HOSTAGES_RESCUED ROUND_TARGET_SAVED ROUND_HOSTAGE_NOT_RESCUED ROUND_TERRORISTS_NOT_ESCAPED ROUND_VIP_NOT_ESCAPED ROUND_GAME_COMMENCE */
/skort
/skorct
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Skor","1.0","F.T.H") register_clcmd("say /skort","TskorArttir") register_clcmd("say /skorct","CTskorArttir") } public TskorArttir(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_update_teamscores( get_member_game(m_iNumCTWins) ,get_member_game(m_iNumTerroristWins)+1,false) // true olursa uzerine ekler 3 ise 3+1 7 olur client_print_color(0,0,"^3T takiminin skoruna +1 eklendi") } public CTskorArttir(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_update_teamscores(get_member_game(m_iNumCTWins)+1,get_member_game(m_iNumTerroristWins),false) client_print_color(0,0,"^3CT takiminin skoruna +1 eklendi") }
Linklerini gizle |
Amxmodx komutları ile modul harici round bitirme hiç görmedim duymadım
Linklerini gizle |
-
hocam yok. istesem onu başka bir stilden yapardım hatta asıl amaç o değil zaten. asıl amaç zombie herodaki gibi insanların bütün zombilere kafadan vurarak round bitirmesi ya da zombilerin bütün insanları yakalarak (son insan da dahil) round bitirmesi için istemiştim. onlar problem değil, problem olan roundterminator sistemin benzerini orpheu-reapi eklentileri olmadan bir şekilde hazırlamaya çalışmak.bestcore yazdı: Sal Oca 19, 2021 9:57 pm Bütün oyuncuları öldürerek roundu bitiren bir eklenti atabilirim isterseniz ?
Linklerini gizle |
-
hocam bunlar orpheu istiyor. benim 2 sıkıntım ise yakında açacağım server buradan olması lakin buradakilerde orpheu desteklemiyor. benim kurduğum cslerde rehlds+regamedll olmaması çünkü kaç tane kurulum yaptım hiçbirisi çalışmadı. yoksa olsaydı zaten reapiden hazırlayacaktım bunu sormama gerek kalmayacaktı.PawNod yazdı: Sal Oca 19, 2021 11:59 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=117782
Linklerini gizle |
-
hocam reapiden bende yapabilirdim. yine de teşekkürler zahmet etmeseydiniz. lakin üstte de yazdığım gibi kaç tane reapi destekleyecek rehlds+regamedll paket kurulumu yaptım hatta kendilerini tek tek bizzat indirdim fakat hiçbirisinden olumlu sonuç alamadım. ya sadece reapi destekli pluginler çalışıyor ya da cs hiç çalışmıyor.F.T.H yazdı: Çrş Oca 20, 2021 12:23 am Reapi ile round bitirme halledilir, niye kullanmak istemiyorsun
/roundbitir
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Ronud Bitir","1.0","F.T.H") register_clcmd("say /roundbitir","bitirildi") } public bitirildi(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_round_end( 3.0, WINSTATUS_DRAW, ROUND_END_DRAW ); // berabere bitirir 3 saniye sonra yeni el baslar } /* WINSTATUS_CT = CT kazanir WINSTATUS_TERRORIST = Teror kazanir WINSTATUS_DRAW = Berabere -- ROUND Komutlari ROUND_TARGET_BOMB ROUND_VIP_ESCAPED ROUND_VIP_ASSASSINATED ROUND_TERRORISTS_ESCAPED ROUND_CTS_PREVENT_ESCAPE ROUND_ESCAPING_TERRORISTS_NEUTRALIZED ROUND_BOMB_DEFUSED ROUND_CTS_WIN ROUND_TERRORISTS_WIN ROUND_END_DRAW ROUND_ALL_HOSTAGES_RESCUED ROUND_TARGET_SAVED ROUND_HOSTAGE_NOT_RESCUED ROUND_TERRORISTS_NOT_ESCAPED ROUND_VIP_NOT_ESCAPED ROUND_GAME_COMMENCE */
/skort
/skorct
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Skor","1.0","F.T.H") register_clcmd("say /skort","TskorArttir") register_clcmd("say /skorct","CTskorArttir") } public TskorArttir(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_update_teamscores( get_member_game(m_iNumCTWins) ,get_member_game(m_iNumTerroristWins)+1,false) // true olursa uzerine ekler 3 ise 3+1 7 olur client_print_color(0,0,"^3T takiminin skoruna +1 eklendi") } public CTskorArttir(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_update_teamscores(get_member_game(m_iNumCTWins)+1,get_member_game(m_iNumTerroristWins),false) client_print_color(0,0,"^3CT takiminin skoruna +1 eklendi") }
Linklerini gizle |