blockneedlesmsgs.amxx
spec-banner-fixed.amxx
şu 2 eklentiyi kapatıp deneyin.
cs 1.6 steam (LÜTFEN YARDIM!)
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
@Yek'-ta kardeşim olmadı yine.senden rica etsem bir tw bakarmısın çok şey istiyorum biliyorum fakat bunun çözümü hiç biyerde yok bizde bulmıyoruz.tek ben ve tek servere girmiyor
Link: | |
Linklerini gizle |
Bende bir çözüm üretemem bu konu hakkında. Bütün ip adreslerine girip bir tek o ip adresine girmiyor ise sunucuyu sıfırlayın. Her IP adresi birbiri ile aynı, herhangi bir dosya farklılığı yok.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Sunucu da sorun yok. Senin kayıt defteri dizelerin hatalı gibi. Sunucunun opengl veya software motorunu seçme gibi bir hakki yok
Linklerini gizle |
tek server demiş gibi sanki. (Emin değilim.)seypa yazdı: Pzr Nis 22, 2018 9:34 am Sunucu da sorun yok. Senin kayıt defteri dizelerin hatalı gibi. Sunucunun opengl veya software motorunu seçme gibi bir hakki yok
Serverle ilgili bir sorun ise software kullanamayacaksın. Bunu sunucu sahibi anlayamaz. Bir kişi içinde serveri bozacağını zannetmiyorum.
Hatada bilinmeyen software türünden. Eklenti kaynaklı olabilir ekranda gösterilen bir modelin (entity) dış kaplaması için yazılan kod gibi.
Linklerini gizle |
Sadece bu arkadaş bu hatayı alıyormuş. Steam oyun kütüphanesinden dosyaların bütünlüğünü doğrula yapmış mı?Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 22, 2018 11:55 amtek server demiş gibi sanki. (Emin değilim.)seypa yazdı: Pzr Nis 22, 2018 9:34 am Sunucu da sorun yok. Senin kayıt defteri dizelerin hatalı gibi. Sunucunun opengl veya software motorunu seçme gibi bir hakki yok
Serverle ilgili bir sorun ise software kullanamayacaksın. Bunu sunucu sahibi anlayamaz. Bir kişi içinde serveri bozacağını zannetmiyorum.
Hatada bilinmeyen software türünden. Eklenti kaynaklı olabilir ekranda gösterilen bir modelin (entity) dış kaplaması için yazılan kod gibi.
Linklerini gizle |
Denesin. Her şeyi biz hatırlatacak değiliz. Ama çözülürmü orası düşük ihtimal
Linklerini gizle |