Arkadaşlar İyi Akşamlar Öncelikle Serverimde Günde En Az 1 Kere Çökme Oluyor Garanti sys.error.log ada Birşey Düşmüyor Anlamış Değilim Buda Sw Rankını Dolulugunu Etkilior Çünkü Ya Gece Düşüyor Yada Swnin Dolu Oldugu Vakitlerde Ama Günde1 Defa Oluyor Olay Mesela 00:33 de Çöktü Daha Demin Bunun Sorunu Nedir Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar Mesaj Atsın Pluginlerden Kaynaklı Değil Bu Hep Kullandıgım Eklentiler
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@redarmygaming
Günde 2 Defa Çökme Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1877
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
log düşmüyor ise ; sorun nezamandır var ? bu zaman içerisindeki eklentileri kaldırın deneyin birde.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
1 Haftadır Oluor Bu Ben Bir Değişiklik Yapmadım Yani Eklentilerde Oldugunu Düşünmüyorum Ve Eklentilerimin Kurarken Hatasız Kuruyorum Derliorum Tek Bir Hata Olmadan Kuruyorum
Linklerini gizle |
-
O zaman eklentilerden tek çare tek tek denemek bendede fps düşüklüğü vardı hata vermeyen eklenti kasmaya neden oluyomuş sizdede o misalYeKTaBEYy yazdı:1 Haftadır Oluor Bu Ben Bir Değişiklik Yapmadım Yani Eklentilerde Oldugunu Düşünmüyorum Ve Eklentilerimin Kurarken Hatasız Kuruyorum Derliorum Tek Bir Hata Olmadan Kuruyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ama İşte 1 Aydır Aynı Eklentiler Değişiklik Olmadı 1Haftadır Çökme Oluyor
Linklerini gizle |
şimdi konsola condebug yazın. çöktüğü zaman ftp ye girerek qconsole.log'u konya iliştirin bakalım oraya yansıtıyormu hatayı
Linklerini gizle |
-
- İletişim: