jailde yumurk 100 vuruyor
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Arkadaşların dediğini yaptıktan sonra serveri aç kapa yaptınızmı ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Oyun içi cvar yapınca serveri aç kapa yapmasına gerek yoktur...KG51 yazdı:Arkadaşların dediğini yaptıktan sonra serveri aç kapa yaptınızmı ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Arkadaşın lafına bakılarak 2 anlam çıkarabilir burda ya jbmenuyu editleyip panele yüklemiştir yada konsola senin dediği kodu yazmış olabilir. Bunu sizde bilirsiniz panele yüklenen bir eklenti bazen aç kapa yapılarak aktif edilebiliyor. @XhobLeblueozgur yazdı:Beyler arkadaşın menu Csailesine özel yapılan menü, buglu sanırım. 10 yaptım fakat yinede olmadı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Ustte yazdıgım yoruma bakarmısınız ??KG51 yazdı:Arkadaşın lafına bakılarak 2 anlam çıkarabilir burda ya jbmenuyu editleyip panele yüklemiştir yada konsola senin dediği kodu yazmış olabilir. Bunu sizde bilirsiniz panele yüklenen bir eklenti bazen aç kapa yapılarak aktif edilebiliyor. @XhobLeblueozgur yazdı:Beyler arkadaşın menu Csailesine özel yapılan menü, buglu sanırım. 10 yaptım fakat yinede olmadı
"Oyun ici cvar yazınca serveri aç kapa yapmasına gerek yoktur..."
Ben eklentiyi tekrar yuklemiş diye birşey söylemedim cvar yazmış oldugunu tahmin ederek söyledim bunu size...
Linklerini gizle |