Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server kirasi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
sharlock33

Server kirasi

Mesaj gönderen sharlock33 »

Ben cs12.csduragi.com DNS li serverda yöneticiyim. Oyundaki nick JW ~ hands up- sv bizim clan baskanımızın adına kayıtlı. Fakat bizim clan baskanımız 2 ay once askere gitti hudutta askerlik yaptıgı icin carsı ızınlerı yok cıkıp para yatıramıyor. zaten kendisi daha once size bildirmişti askere gidecegini MUSTAFA GÖKDUMAN adı.. Simdi biz sv mize yönlendirme almak istiyoruz panele para yatırmak istiyoruz kiralar icin fakat sadece Sizde kayıtlı olan server sahibinin kimlik bilgileriyle para yatırılıyormuş. bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz ? aksi halde kira ve yönlendirme ucretini yatıramayacagız. uzun zamandır JW GAMİNG olarak sunucunuzda kiraciyiz . en azından ben kendi adımdan mustafa gökdüman acıklamasıyla para gönderirsem panele kabul etmenizi talep ediyorum veya farklı bir çözüm önermenizi talep ediyorum. ilginiz icin simdiden teşekkürlerimi sunarım. iyi çalışmalar..
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Server kirasi

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

ust panelınız var ıse dırek mobıl odemeden yapınız sadece EVET le cevaplamanız lazım. bankada panel sahıbının tcsı zorunlu dıye bılıyorum tcsıyle de yatırabılırsınız. ama omer bey daha ıyı bı cevap verebılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Server kirasi

Mesaj gönderen emirakpinar »

Mustafa Kemal1 yazdı:ust panelınız var ıse dırek mobıl odemeden yapınız sadece EVET le cevaplamanız lazım. bankada panel sahıbının tcsı zorunlu dıye bılıyorum tcsıyle de yatırabılırsınız. ama omer bey daha ıyı bı cevap verebılır.
Mobil ödeme ile max 70 yatırabilir bununda kesintisi çok. Bunu tekrar ve tekrar yapması gereksiz yere masraf. 300 yönlendirme + 100 server kirası(tahminimce) söz konusu. Umarım Ömer Bey bu durumu hoş görür, zira kasıtlı yapılan bir durum değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Server kirasi

Mesaj gönderen holigan »

sharlock33 yazdı:Ben cs12.csduragi.com DNS li serverda yöneticiyim. Oyundaki nick JW ~ hands up- sv bizim clan baskanımızın adına kayıtlı. Fakat bizim clan baskanımız 2 ay once askere gitti hudutta askerlik yaptıgı icin carsı ızınlerı yok cıkıp para yatıramıyor. zaten kendisi daha once size bildirmişti askere gidecegini MUSTAFA GÖKDUMAN adı.. Simdi biz sv mize yönlendirme almak istiyoruz panele para yatırmak istiyoruz kiralar icin fakat sadece Sizde kayıtlı olan server sahibinin kimlik bilgileriyle para yatırılıyormuş. bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz ? aksi halde kira ve yönlendirme ucretini yatıramayacagız. uzun zamandır JW GAMİNG olarak sunucunuzda kiraciyiz . en azından ben kendi adımdan mustafa gökdüman acıklamasıyla para gönderirsem panele kabul etmenizi talep ediyorum veya farklı bir çözüm önermenizi talep ediyorum. ilginiz icin simdiden teşekkürlerimi sunarım. iyi çalışmalar..
[@Bilinmeyen Etiket]
Ömer TELLİ'ye mail atman veya facebook sayfaya yazman daha iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Server kirasi

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Ömer telliye mail at. Bilgilerini biliyor isen sende yatırabilirsin. Bilmiyor isen cevap verilinceye kadar mobilden atman gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Server kirasi

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Para yatırırken açıklamaya panel sahibinin tc kimlik numarasını girmeniz yeterlidir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala