zombi plague oynarken anında çökme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 558
Zombi plague oynarken birden oyun donup çöküyor ice açılıyor neden olabilir acaba yardımcı olun
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Yardımcı olun lütfen oyunun ileriki dakikalarında 9-10 el oynuyoruz oyun çöküyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Çalışan eklentilerinizi buraya atın;
plugins.ini ve
pluginz-zm.ini
plugins.ini ve
pluginz-zm.ini
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JG GAMING
- İletişim:
cs duraginin amxmodx 1.8.3+dev sürümünün zombie plague 4.3 ile uyumu olmadigi icin bu hatayı alıyorsunuz
zombie plague 4.4 veya daha üst sürümlerini kendiniz sıfırdan kurdugunuzda bu sorunu almazsiniz.Sahsen kendim daha önceden zombie plague 4.4 sürümünü sıfırdan kurup kullandım hic bi sorun yasamadım sorun yasamazsiniz.İiyi forumlar.
zombie plague 4.4 veya daha üst sürümlerini kendiniz sıfırdan kurdugunuzda bu sorunu almazsiniz.Sahsen kendim daha önceden zombie plague 4.4 sürümünü sıfırdan kurup kullandım hic bi sorun yasamadım sorun yasamazsiniz.İiyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
- Clan İsmi: PowereXe
- İletişim:
Hocam Yanlış Anlamada Diklenmek Gibi Olmasın Ama Adamın 4.3+ Kullandığına Nereden Kanaat Getirdin?TuRK3Y[MUDUR] yazdı:cs duraginin amxmodx 1.8.3+dev sürümünün zombie plague 4.3 ile uyumu olmadigi icin bu hatayı alıyorsunuz
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
"Zombie Plague Kullanıyorum Sunucum Çöküyor" Hiç Açıklayıcı Değil Hocam. Zombie Plague İle Alakası Olmayan Bir Eklenti.
Hatta client_disconnect(id) İle Client'a Gönderilmesi Gereken Bir Komut Sunucuyu Bug'a Sokup Çökertiyor Dahi Olabilir. Kısaca Milyon Tane İhtimal Var. Holigan Hocamın Dediği Gibi Tüm Gerekli İni ve CFG Dosyalarını Buraya At.
Linklerini gizle |