Mobil Ödeme İle İlgili Sorunum [Mağdurum]
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Öncelikle Selamlar Mobil Ödeme bölümüne geldim numaramı yazdım evet diye yolladım internetten Düştüm ve telefona mesaj : CSDURAGI.COM servisinden 12.06.2016 19:49 Tarihinde 65 tl'lik Turkcell Mobil Odeme isleminiz gerçekleşmiştir diyor ve RefNo var ilgili kişilerin bakmasını talep ediyorum ve birdaha mobil ödeme sayfasından işleme devam etmek istediğimde ise bakiye yetersiz diyor ilgili kişilerin bakmasını arz ediyorum...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: Liberty Gaming
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] CSDuraginin facebook sayfasına mesaj atabilirsin.oktayozer yazdı:Öncelikle Selamlar Mobil Ödeme bölümüne geldim numaramı yazdım evet diye yolladım internetten Düştüm ve telefona mesaj : CSDURAGI.COM servisinden 12.06.2016 19:49 Tarihinde 65 tl'lik Turkcell Mobil Odeme isleminiz gerçekleşmiştir diyor ve RefNo var ilgili kişilerin bakmasını talep ediyorum ve birdaha mobil ödeme sayfasından işleme devam etmek istediğimde ise bakiye yetersiz diyor ilgili kişilerin bakmasını arz ediyorum...
En son TeLL tarafından Pzr Haz 12, 2016 9:00 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
[@Bilinmeyen Etiket] Yazdım Ama Geri Dönüş Yapılmadı Hala.
Linklerini gizle |