Dosya Boyutu Sınırı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 166
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Dosya Boyutu Sınırı
Elimde bsp dosyası 10mb modelleri 3mb olan bir harita var. Harita panele sorunsuz olarak yükleniyor fakat açmaya çalıştığımızda açılmadan çöküyor.
Haritanın test,beta ve final sürümleri var ve her biri aynı sonucu verdi yani haritada veya benim yüklememde bir sorun yok. Anladığım kadarıyla boyut sınırını aşıyoruz. Benim istediğim bu nadir haritayı bir kereye mahsus yükleyebilirmiyim veya yükleyebilirmisiniz? Eğer yüklerseniz çok memnun kalırız [@Bilinmeyen Etiket]
Harita : http://gamebanana.com/maps/190816
Sunucu Adresim : 213.238.173.53
Haritanın test,beta ve final sürümleri var ve her biri aynı sonucu verdi yani haritada veya benim yüklememde bir sorun yok. Anladığım kadarıyla boyut sınırını aşıyoruz. Benim istediğim bu nadir haritayı bir kereye mahsus yükleyebilirmiyim veya yükleyebilirmisiniz? Eğer yüklerseniz çok memnun kalırız [@Bilinmeyen Etiket]
Harita : http://gamebanana.com/maps/190816
Sunucu Adresim : 213.238.173.53
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Dosya Boyutu Sınırı
Kod: Tümünü seç
ost_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/rifle_smoke3.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this.
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/rifle_smoke3.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Dosya Boyutu Sınırı
Hayır spr dosyasını yüklemediğim için değilmiş spr dosyası zaten panelde yüklü orda yazan şey farklı. Araştırmama göre 512 precache sınırını aştığımız için bu hatayı veriyormuş bir eklenti ile bazı gereksiz modelleri ve sprite dosyalarını unprecache yaparak bu hatadan kurtulabiliriz benim yaptığım gibi.. Bu hatayı alan arkadaşlar için eklentiyi paylaşacağım fakat bir isteğim var bu hata mesajını biz göremiyoruz ve bu yüzden bu konuyu açmak durumunda kaldım acaba bir kayıt sistemi oluşturabilir misiniz? condebug komutu ile sadece bir dosyaya bütün konsol mesajları kaydoluyor ve bir kaç haftaya dosya boyutu 10mb falan oluyor ve dosya açılmıyor. Yani demek istediğim her gün için ayrı bir konsol kayıt defteri oluşacak şekilde bir sistem kurabilir misiniz? veya diğer hostinglerde olduğu gibi konsoldan komut gönderme kısmında ki üst tarafa canlı konsol kayıtı yapabilir misiniz? Böylece sunucumun arada sırada neden çöktüğünüde öğrenmiş olurum. [@Bilinmeyen Etiket]Ömer TELLİ yazdı:Mapin neden çöktüğü, spr dosyasını yüklememişsinizKod: Tümünü seç
ost_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/rifle_smoke3.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit. Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this. FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/rifle_smoke3.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit. Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
-
Dosya Boyutu Sınırı
Evet hata mesajının tamamını okumamısım , logları acarsanız logs klasörüne günlük veya haritalık logları tutturabilirsiniz
log on
mp_logdetail 2
log on
mp_logdetail 2
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Dosya Boyutu Sınırı
log on komutunu baya önceden kullanmıştım tekrar deniyim dedim sonuç yine aynı. Komutu girdikten sonra L06101000.log adında kayıt defteri oluşturuldu yazıyor ama logs klasöründe veya başka bir dizinde öyle bir dosya yok. Bu sorunu yaşayan birçok kişi var ve genel olarak condebug komutunu kullanmayı öneriyorlar bende daha önceden bu komutu kullanmıştım ana dizine qconsole.log adıyla konsol mesajlarının kayıtını alıyor fakat o dosyayı düzenleme silme yetkimiz olmadığı için şuanda dosyanın boyutu 356MB ve dosya açılmıyor.. Benim isteğim bize yada bana bu dosyayı düzenleme yetkisi verebilir misiniz? Yada bu dosyayı her 24 Saatte silecek bir sistem kurabilir misiniz?Ömer TELLİ yazdı:Evet hata mesajının tamamını okumamısım , logları acarsanız logs klasörüne günlük veya haritalık logları tutturabilirsiniz
log on
mp_logdetail 2
Linklerini gizle |
-
Dosya Boyutu Sınırı
Eklentiyi düzenleyip kayıt dosyasını tarih-log.log şeklinde ayarlayabilirsiniz.
Böylelikle logu gün gün tutar.
Böylelikle logu gün gün tutar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Dosya Boyutu Sınırı
Hangi eklenti olduğunu bilmiyorum ayrıca kodlamadan da anlamam yardımcı olurmusunuz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Dosya Boyutu Sınırı
Sanırım log on komutu ile sadece amxx komutlarının veya eklentilerin kayıtı tutuluyor zaten sunucuyu aldığımdan beri bu kayıtlar var ve devam ediyor benim istediğim konsol logu.. condebug komutu ile ana dizine qconsole.log adında kayıt defteri oluşuyor fakat dediğim gibi bir süre sonra boyutu büyüyor ve açılmıyor şuanda 356MB
Sadece hangilerinin mümkün olduğunu söyler misiniz?
1- qconsole.log dosyasını düzenleme yetkisi
2- Canlı konsol kayıtı
3- Günlük konsol kayıtı sistemi
Eğer düzenleme yetkisi verirseniz dosyanın içi dolduğunda kendim boşaltabilirim hem sizi uğraştırmamış olurum. Cevap bekliyorum [@Bilinmeyen Etiket]
Sadece hangilerinin mümkün olduğunu söyler misiniz?
1- qconsole.log dosyasını düzenleme yetkisi
2- Canlı konsol kayıtı
3- Günlük konsol kayıtı sistemi
Eğer düzenleme yetkisi verirseniz dosyanın içi dolduğunda kendim boşaltabilirim hem sizi uğraştırmamış olurum. Cevap bekliyorum [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-