pro server ping
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
pro server ping
iyi akşamlar, ben cs12net ve cs22com un sahibiyim. Serverımız CSDurağı sunucusunun genel doluluk saatlerinde kasmaya başlıyor. İki serverımda da aynı eklentiler kurulu fakat cs22com da %20 cpu gösterir iken cs12.netde %35 cpu hatta bazen %40 gösteriyor. Bu yüksek cpu değeri serverdaki eklentileri kaldırmamıza rağmen düşmüyor. Tek düştüğü zamanlar ise CSDurağı sunucunun genel doluluk oranı azaldığında. Gerekli kontrollerin yapılıp mümkünse ayarlanmasını cs12.net' in pro sw makınelerınde olmadıgını dusunuyoruz bunun duzeltılmesını CSDurağı tarafından talep ediyoruz. [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
-
pro server ping
suan degıl kardesım sv yı aldıgımdan berı olan bı problem 30 kısı ts de beklıyoruz oyuna gıremıyoruz ve bu konuyu 3 . acısım hala cozum bulunamıyor
Linklerini gizle |
-
pro server ping
Forum ve panele erişimde yavaşladı ara ara panel düşüyor.
Biraz önce Server'a cs59'a giriş tamamen kesildi geri geldi.
Biraz önce Server'a cs59'a giriş tamamen kesildi geri geldi.
Linklerini gizle |
-
pro server ping
Serverı sıfırlayıp test ettinizmi veya tüm eklentilerinizi kapatıp ?csottomanspro yazdı:suan degıl kardesım sv yı aldıgımdan berı olan bı problem 30 kısı ts de beklıyoruz oyuna gıremıyoruz ve bu konuyu 3 . acısım hala cozum bulunamıyor
Size önerim hatayı sunucudan çok kendinizde aramanız,nedeni ise şu;
Csduraginin yaptığı güncellemelerden sonra sürekli kullanılan eklentiler lag loss çökme problemi yapıyor.
Eklentilerinizi mutlaka kontrol edin tamamen kapatın veya server'ı sıfırlayıp deneyin.
Serverı sıfırlayamam ayarlarım eklentilerimin yedeği yok diyorsanız yardımcı olurum.
Ama bu konuyu çok fazla dillendirip olayı makinelerin üzerine çekmeniz yanlış olur çünkü her makineye tek bir ip bağlı değil sorun makinede olsa sizin ile aynı makinede bulunan tüm Server'ların sahipleri konu açardı.
Benim görüşüme göre probleminiz sizin yaptığınız düzenlemelerden.
Linklerini gizle |
-
pro server ping
sorun eklentılerden degıl gereklı tum kontroller yapıldı zaten eklentı yuklemeden oncede aynı sorunu yasıyoruz gereklı kısıler kontrollerı sagladı baktı cs12.net pro sw makınesınde degıl olay bu bana soylenen bu kardesım
Linklerini gizle |
-
pro server ping
Ne söylendiği kadar kimin söylediğide önemli 
Dilersen müsait olduğun bir zamanda birde ben test edeyim.

Dilersen müsait olduğun bir zamanda birde ben test edeyim.
Linklerini gizle |
-