Oyun sürekli donuyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
Oyun sürekli donuyor
Sayın yöneticiler artık ilgilenin lütfen şu sorunla. 1 haftadır oyundan zevk bile alamaz oldum çok sık takılmalar oluyor internetten değil donanımdan da değil sadece bu oyundayken yaşanıyor. Bu da kdnin kötü olmasına sebep oluyor. Çözüm bulun lütfen artık.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
Oyun sürekli donuyor
Net ür bir donma yaşıyorsunuz ? daha detaylı şekilde anlatırsan yardımcı olurum Sadece sendemi donuyor yoksa server mi donuyor veya server donuyorda
say' dan bıseyler yazabılıormusunuz ? veya sv donukken res atınca düzelme oldumu ??
say' dan bıseyler yazabılıormusunuz ? veya sv donukken res atınca düzelme oldumu ??
Linklerini gizle |
-
Oyun sürekli donuyor
Serverdan kaynaklı değil sanırsam çünkü her serverda yaşıyorum bu sorunu. Csdurağı sunucusu üzerinden kaynaklanıyordur belki ya da bende öyle. Ayrıca oyuna girerken HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable hatası alıyorum, bazen de oyun durdurdu diye kapatıyor. Son 1 haftadır anlayamadım ben de.XXXKoRdONXXX yazdı:Net ür bir donma yaşıyorsunuz ? daha detaylı şekilde anlatırsan yardımcı olurum Sadece sendemi donuyor yoksa server mi donuyor veya server donuyorda
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
Oyun sürekli donuyor
Csduragi serverlerinde hıcbır sorun yok çünkü Büyük ıhtımal sizde bisey var
Linklerini gizle |
-
Oyun sürekli donuyor
Belki de öyledir. Bazı awp_katkat serverlarında donmalar yaşıyorum ama bugün azaldı biraz.XXXKoRdONXXX yazdı:Csduragi serverlerinde hıcbır sorun yok çünkü Büyük ıhtımal sizde bisey var
Linklerini gizle |