Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kendi TS3'üm

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
SabriSelcuklar

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen SabriSelcuklar »

CSDURAGI sunucularında başka TS3Lerin reklamlarını yapmak kural ihlaline giriyormuş,Benim kendi ts3üm var onu Serverimde kullanmak istiyorum KESİNLİKLE REKLAM AMACLI DEĞİLDİR,Daha kullanmadım kural ihlali oldugunu yeni ögrendim,Kendi ts3ümü kullanmak istiyorum bu kural ihaline girer mi ? kural ihlalinde reklam amaçlı oldugu için serverler kapatılıyor, kendi ts3ümü userlerimle kullanmak reklama girmez heralde kendi ts3 ipimi versem bile neyin reklamı olucakki ts benim zaten, herhangi bir CS serveri veya reklam gibi açıklamalar yok,cevaplarınızı bekliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

clawgaming

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen clawgaming »

Ts3 Kurulur fakat sizin oldugu için /ts3 yazarak baglamayamazsınız , serverinizde hiçbir şekilde ts3 nüzün reklamı yapılmaması gerek bildiklerim bu ömer telli neder bilemem. Ama Bağlamak İçin Csduragından satın almanız gerek

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Maalesef, şuanda bile böyle bir ts ip adresim var benim. TS3 makinesi bizim ama CSDurağında ip adresini yazamıyoruz, yasak. Böyle bir şey yapacaksanızda hiçbir şekilde oyunda reklamı geçmeyecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

SabriSelcuklar yazdı:CSDURAGI sunucularında başka TS3Lerin reklamlarını yapmak kural ihlaline giriyormuş
Zaten kendi sorununuzun yanıtını vermişsiniz.

Tespiti takdirinde zaten bilginiz olduğu için sunucunuz kapanabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SabriSelcuklar

Kendi TS3'üm

kendi ts3 ümü userlerimle kullanmak reklama girmez ki ama, /ts3 bu işi ticaret için yapanlara yasak getirilmeli,burası bir eglence platformu yani,ticari amaçlar için yapanlar banlanmalı, amacım reklam değil slot admin veya komutcularımın kendi ts3ümde olmasını istiyorum buda yasak mı yani ? eger Ömer Telli ile görüşülecek bir konu ise ona nasıl ulaşabilirim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

SabriSelcuklar yazdı:kendi ts3 ümü userlerimle kullanmak reklama girmez ki ama, /ts3 bu işi ticaret için yapanlara yasak getirilmeli,burası bir eglence platformu yani,ticari amaçlar için yapanlar banlanmalı, amacım reklam değil slot admin veya komutcularımın kendi ts3ümde olmasını istiyorum buda yasak mı yani ? eger Ömer Telli ile görüşülecek bir konu ise ona nasıl ulaşabilirim ?
Moderatörümüz gerekli bilgiyi size vermiş böyle bir şey mümkün olsaydı kendiside kullanırdı.
Maalesef, şuanda bile böyle bir ts ip adresim var benim. TS3 makinesi bizim ama CSDurağında ip adresini yazamıyoruz, yasak. Böyle bir şey yapacaksanızda hiçbir şekilde oyunda reklamı geçmeyecek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bana şans vermedi, sana şans vereceğini hiç zannetmem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

meRtcet1N
Server Ip/DNS: 213.238.173.25:27015
Clan İsmi: EquiliBRiuM >

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen meRtcet1N »

ts3te ipden kasıtmız örnek 123.123 gibi yazılmasımı swye mesala ben domain aldım kendime clan ismimi yaptım bu sorun olurmu peki?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Kendi TS3'üm

Mesaj gönderen Yek'-ta »

olur. CS sunucusunda yazmış olduğun ip nereye gidiyor ise oraya bakılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SabriSelcuklar

Kendi TS3'üm

O zaman kendi ts3 ümüzde csduraginin reklamlarını koyalım csduragi.com vs. csduragina reklamını yapmıs oluruz ts ipside csduragi falan diye aslında öyle olabilir reklamda olmaz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala