Muhalefet yazdı:Dünya ikincisi olduk , bunun için çok uğraştık bunun olmasında desteği olan herkese teşekkürü borç biliriz.Bir jailbreak serveri olarak bu gerçekten büyük bir başarı , yeri geldiğinde bir oyun için 5-10 dakika ölü olarak oynamayı bekleyen insanlar oluyor elimizden geldiği kadar herkese eşit davranmaya çalışıyoruz , yeni diye kimseyi dışlamıyoruz veya saygısızlık yapmıyoruz herkesi kendimiz gibi görüp aramıza alıyoruz.
Bizi kendi sunucularında barındıran csduragi ailesine teşekkür eder , aramıza katılmak isteyenleri ts3 ve oyuna bekleriz.
Sıkılmadan ve usanmadan bize saldıran arkadaşlar bu yorumu %100 okuyorsunuzdur . Haydi saldırsın iyi bok yedinde 1. olduk diyelim orda senin bayrağın olacak ulan şerefsiz çocuk biraz bunu düşün gece gece vurmak ne demek ..
Başarilarinizin Devamini Dilerim
Bi yonden Sevmiyorum Kardesimde Sizin Sw takliyo Pc benden Almak icin picakla kovaliyodu
şimdi Rahatim 2 pc aldim Biyerimiz Kesilmedi cok sukur
NumanKaya yazdı:Başarilarinizin Devamini Dilerim
Bi yonden Sevmiyorum Kardesimde Sizin Sw takliyo Pc benden Almak icin picakla kovaliyodu
şimdi Rahatim 2 pc aldim Biyerimiz Kesilmedi cok sukur
Teşekkürler
KILLI yazdı:MahaLLe Gaming olarak Tebrik eder ve bu güzel başarısının daim olmasını dileriz