[@Bilinmeyen Etiket] Sw sürekli cokuyor fy_iceword e geçiyor. Sıfırladım sw yi 2 kere pıng den vazgectim artık bari çökmesin ne yapmalıyım . Yüklediğim mapların hepsi acıldı gun boyu takıp ettim şimdi hiç bir map acılmıyor fy_iceword e geçiyor.
...yardım lütfen
Sw çöküyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
-
- Server Ip/DNS: Cs32.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: Bozkurt GaminG
- İletişim:
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
Sw çöküyor
@yusuffff 2016 - 17:56:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes). böyle bi hata görünüyor ne yapmalıyım kardeş
Link: | |
Linklerini gizle |
Sw çöküyor
Uyarıyı veren eklentinin sonuna boşluk bırakıp debug yaz(örn: plugin.amxx debug). Sonra harita değiştirip dene. Gönderdiği log u buraya kopyala.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Sw çöküyor
Arkadaşlar özür dilerim teşekkürler yardımnız için kendi hatamdan dolayı olmuş Sorun şöyle panelın kendi semiclip eklentisi vita iyi biliyosundur sen etkisiz biohazard da . Bunun ustune farklı bi plugin bulup attım panelin eklentisini acık unutmuşum onun için çökme yaşanmış loglarda semiclip yazısını gorunce jeton düştü. Tekrar k.b yın , ama pıng problemim dun sıfırlamama ragmen gün içinde 80 - 200 arası herkezde bununla ilgili bildiğiniz birşey varsa paylaşırmısınız .
Tşkrler..
Tşkrler..
Linklerini gizle |