Saldırı attığını sanan.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Saldırı attığını sanan.
beyler bu konunun casper gaming ile ilgisi ney anlayamadım alper soyluyu forumdan tanıyorum batureis eski ortağımız ayrıldık düşman gibiyiz nerden casper gaming a geldi konu anlayamadım şuan okuyorum mesajları.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Saldırı attığını sanan.
NE kadar düşman olsakta bir kullanıcıdozean yazdı:beyler bu konunun casper gaming ile ilgisi ney anlayamadım alper soyluyu forumdan tanıyorum batureis eski ortağımız ayrıldık düşman gibiyiz nerden casper gaming a geldi konu anlayamadım şuan okuyorum mesajları.
Kod: Tümünü seç
princeofdahll yazdı:
Ben Casper klanındayken Alper Soylu nickli arkadasımı ordada görmüstüm bizide oraya davet ettiler biz Texas Gaming olarak herseycs sunucusuna davet ettiler dost klan olarak bizler texas gaming olarak olarak sizde gelin dediler eğer aynı Alper Soylu nickli arkadaştan bahsediyorsak benim dediğim alper soylu Texas Gaming'deki Alper Soylu
Böyle yazdı bu yüzden dedimki kadeşim dozean ın orası dedim ben hiçbir zaman forumda düşman değilim..
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
@princeofdahll bu adamı anımıyorum ve alper soylu benim klanımda hiç bir zaman barınmadı ?
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
İşte güya ben gelmişimde size reklam atmışım başka sunucunun böyle diyorlar.dozean yazdı:@princeofdahll bu adamı anımıyorum ve alper soylu benim klanımda hiç bir zaman barınmadı ?
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
sana dozean diyen biri yok batureisin eski klan adı casper'di seneler önce onu kast ediyoruz neyse kardesim sürekli cevaplayıp durma da elinden geleni yap ts3 adresinizdeki leon bile dedi eskiden batunun serveri casperdi dedi küstük turkey gaming ile alper ile suan burdaki alperle forumdaki alper aynı dedi ses kayıtlarıda var istendiginde bir yetkili tarafından atıcam youtube linkini
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
He bir de reklam konusuna gelirsek ben değil admin_olcay diye bir arkadaş atıyor reklamı firma sahibi ile konuştum adamı uzaklaştırıcaklarmış.! ve ismide admin_olcay mış Yetkili değil ben size Yetkili nick'i ile girdim.obiradanali yazdı:sana dozean diyen biri yok batureisin eski klan adı casper'di seneler önce onu kast ediyoruz neyse kardesim sürekli cevaplayıp durma da elinden geleni yap ts3 adresinizdeki leon bile dedi eskiden batunun serveri casperdi dedi küstük turkey gaming ile alper ile suan burdaki alperle forumdaki alper aynı dedi ses kayıtlarıda var istendiginde bir yetkili tarafından atıcam youtube linkini
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
şuan bu yorumu atman cok güzel oldu ben gelmedim diyordun en basta ben degilim kardesim ip adresine bakın diyordun simdi diyorsun ki ben size yetkili nicki ile geldim alper alperr abicim tek bir dalda dur daldan dala atlama artık yeter sana yazmıyorum bu konuya cevap felan böyle 14 15 yasındaki cocukların lafı ile şu düştügümüz duruma bak neyseee hadi kardesim iyi forumlar.. 

Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
@alpersoylu videodaki yetkili sen misin bugün ts3 adresime Yetkili diye biri geldi herşeycs reklamlarını yaptı bedava cs ts gibi..
Linklerini gizle |
-
Saldırı attığını sanan.
Videodaki Yetkili benim ama bu gün gittiğim ts3 5 - 6 tane onlarıda sayayım Kaos gaming Cold Fire @bahadir26 ' ın ts3ünü ayarlamaya Ts63 ve Ts96 Ts33 bunlardozean yazdı:@alpersoylu videodaki yetkili sen misin bugün ts3 adresime Yetkili diye biri geldi herşeycs reklamlarını yaptı bedava cs ts gibi..

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Saldırı attığını sanan.
Yaş İle Ne Alakası Var? 14 15 Yaşındaki Çocuk Dünyanın En Zekisi Olabiliyor. Ki Var. Yaş İle Alakası Yok.Boş Yorum Sadece.obiradanali yazdı:şuan bu yorumu atman cok güzel oldu ben gelmedim diyordun en basta ben degilim kardesim ip adresine bakın diyordun simdi diyorsun ki ben size yetkili nicki ile geldim alper alperr abicim tek bir dalda dur daldan dala atlama artık yeter sana yazmıyorum bu konuya cevap felan böyle 14 15 yasındaki cocukların lafı ile şu düştügümüz duruma bak neyseee hadi kardesim iyi forumlar..
Konu İle Bir Bilgim İlgim Yok.
Linklerini gizle |