Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Saldırı attığını sanan.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen jottABey »

Şimdide serverine benim vurduğumu ima ediyorsun. Herhangi bir kanıtın delilin varsa şikayet bölümüne konu açabilirsin.Ben o gün özür dileyince saldırıyı bıraktım ve birdahada atmaya hiç niyetim yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: Mehmetcik

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Bunu tek ben söylemiyorum rahat ol @Nevo26 nında serverine gidip aynı şekilde çekmeye çalışmıssın ve eski clanındaki adamda yazmış bu konuya ayrıca herşeycs ile ilgi forumda reklam yaptığına dair konu açan başka arkadaşlarda var.
En son ömaa tarafından Cmt Mar 11, 2017 1:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen jottABey »

Ayrıca tartışmayı bırakın bence Ömer TELLİ Gerekeni yapar. İyi Günler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

ömaa yazdı:Bunu tek ben söylemiyorum rahat ol @Nevo26 nında serverine gidip aynı şekilde çekmeye çalışmıssın ve bu herşeycs ile ilgi forumda reklam yaptığına dair konu açan başka arkadaşlarda var.
Kardeş adamlar beni tanımadan bana suç atıyorlar? Benim ip adresim belli! Kardeş serverlere gidip oyun oynuyorum! İstediğim ts3e de gidebilme özgürlüğüm var.

@jottABey doğru söylüyor lütfen sus ve bekle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: Mehmetcik

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Gidemezsin demedim ben yine başka yerlere çekmeye çalışıyorsun gidipde kendi çalıştığın veya sahibi olduğun sunucuya csduragindan oyuncu çekme özgürlüğün yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

ömaa yazdı:Gidemezsin demedim ben yine başka yerlere çekmeye çalışıyorsun gidipde kendi çalıştığın veya sahibi olduğun sunucuya csduragindan oyuncu çekme özgürlüğün yok
ZATEN ÇEKMİYORUM KARDEŞİM! BENİM ORADA BİR BAĞLANTIM SADECE SERVERİMİN OLMASI ZATEN REKLAMCILARI BENİM SERVERİME TS63 E DE GELİYOR BEN BANLIYORUM.!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen serkan ebcin »

keşke konuyu açıp tek bir yorum bile atmasaydın alper cıvkı çıkmış

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Shiniori
Server Ip/DNS: cs15.csduragi.com
Clan İsmi: Nbk Gaming
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen Shiniori »

ya çoluk çocukla ne uğraşıyorsunuz arkadaşlar boşverin çocuklar kendilerince eğlensin siz bu çocuklarla muhattap olmayın size gelipte saldırı ben attım ben vuruyorum falan dediklerinde iyi etmişsin biraz daha yap de gitsin kaile alınmaz bu tarz insanlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Çok boş olmuş kendinizi savucakken haksız oluyorsunuz en iyisi boş koy abi [@Bilinmeyen Etiket] abi gelince zaten konunun herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlaşılır ve kım haklı kım haksız herkez görür.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

obiradanali

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen obiradanali »

Öncelikle sa videodaki arkadas benim direk konuya girecek olursak alper soylu kardesim senden bir ricam var foruma actıgın bu konuyu tamam mı baştaaan sona kadar oku tamam mı nasıl döndüğünü sonrasında benim sadece orada serverim var dediğini iyi izle ver gör tamam mı güzel kardesim ve bazı klan sahibi arkadaslarda aynı bu nickle gördügünü ve aynı reklamı yapar cektigine şahitler sen burda tutturmuşsun ipme bakın yok ona bakın buna bakın demişsin kusura bakmada tünel ip denilen vpn denilen onlarca olay var sana istediğin kadar degişik ip ile gelirim tamam mı abicim burdakileri ip adresime bak ona bak buna bak diyerek yönlendirebilecegini düşünüyorsan yanılıyorsun abicim ya. Videoya gelecek olursak saldırı olmadığını hem videoda hem konuyu actıgında yazarak görüyoruz öyle degil mi. Ts3deki küfürlere gelecek olursakta kendi ts3 adresim satın aldıgım istedigim gibi küfür ederim rahatsız olan cıkar gider bizde orda saldırı ahahah diye seninle dalga geciyorduk görülüyor da videoda herneyse uzun lafın kısası buyur konuyu bastan sona kadar oku nasıl daldan dala atladıgını gör abicim. 3 5 kişi de ayarlayıp buraya yorum yaptırmak ile olmuyor bee abim. Jottaymış oymuş buymuş herneyse sen adam cekebilmeye devam et ;) belki cekersin +20 kişi üstü klan alımı diyorsun ya ;) iyi forumlar tüm arkadaslara ve bu konuyu ve yorumumu okuyan tüm herkesten kendime adıma cok cok özür dilerim böyle bie boş konu ile karsınızda olmayı hiç istemezdim.. Teşekkürler...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli