Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Saldırı attığını sanan.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ömaa
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: Mehmetcik

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Açık konuşmak gerekirse yaşım 23 burada youtube sayfasına abone kasmak için çeşitli işlere kalkışan 14 - 15 yaşındaki çocuklarla uğraşmaktan sıkıldım redarmy kardeşim seninde gördüğün gibi herşeycs ye davet ettiğini kabul etmiş olup biz daveti kabul etmeyince yem size yem attım ayaklarına yatıyor dahada bu konu hakkında fazla tartışmak istemiyorum bu konunun gideceği yer belli işime gücüme bakıyorum alper soylu sanada youtube kanalında başarılar fazlada kimseye yem atma :D yem atmaya kalkışma bir işi yapıyorsanda arkasında dur sonrada böyle yem attım diyerek kıvırma yine söylüyorum sen kimin neyisin yem attım diyosun amacın ne ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen jottABey »

Uslüplu konuş. @ömaa

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Nerde uslüpsüz konuştum ? olayları açıkca anlattım uslüpsüz konuştuğum yerleri etiketlermisin ? @jottABey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

youtube sayfasına abone kasmak için çeşitli işlere kalkışan 14 - 15 yaşındaki çocuklarla uğraşmaktan sıkıldım
Burda saten [@Bilinmeyen Etiket] Görücek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen seypa »

Jotta bos yapma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Görsün yanlış bişe yazmamışım doğru neyse açık açık anlattım arkadaşının yalanlarını örtmeye çalışma dahada mesaj atıp konuyu kirletmeyelim geldiğinde [@Bilinmeyen Etiket] bakıp gerekeni söyler zaten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

@ömaa Açık açık videonuz var saten buda son cevabım.Ömer Bey görünce gerekeni yapacak.İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Nevo26
Server Ip/DNS: cs81.csduragi.com
Clan İsmi: nmTd Pro Gaming

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen Nevo26 »

Alper soylu dün bizim ts ye de gelip herseycs ye cekmeye calıstı :D sesinden tanıdım valla :D ve ts de kı nıckıde videodaki gibiydi :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Daha kaç kere anlatim baştan sona mesajları oku sonra buraya mesaj at arkadaş herhangi bir saldırı yapmamış alper herseycs'ye davet edince sonrasında biz daveti kabul etmeyince böyle bir yola başvurmuş ve bize yem attım diyor. Bu csduraginin yetkilisimi bize yem atıcak ? apacık belliki herşeycsye bizi davet etti bizde kabul etmeyince böyle bir yola başvurdu @jottABey zaten sende boşuna csduraginda engel yemedin herşey ortada güzel kardeşim sanırım 14-15 yaşında çocuk diyince seninde zoruna gitti sen hala akıllanmamışsın geçendede sende bizzat tsye gelip bizim servere vurduğunda yoo hocam ya ben vurmadım diyen kişisin nedense seni banladıktan sonra saldırı kesildi burda karşılıklı tartışarak açık oturum yapmaya gerek yok ömer bey'e bu iş kalmadan teknik destek arkadaşlar gerekeni yapacaktır. Ayrıca 2 - 3 klan daha çekmeye çalıştığını buraya yazmakta iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

ömaa yazdı:Daha kaç kere anlatim baştan sona mesajları oku sonra buraya mesaj at arkadaş herhangi bir saldırı yapmamış alper herseycs'ye davet edince sonrasında biz daveti kabul etmeyince böyle bir yola başvurmuş ve bize yem attım diyor. Bu csduraginin yetkilisimi bize yem atıcak ? apacık belliki herşeycsye bizi davet etti bizde kabul etmeyince böyle bir yola başvurdu @jottABey zaten sende boşuna csduraginda engel yemedin herşey ortada güzel kardeşim sanırım 14-15 yaşında çocuk diyince seninde zoruna gitti sen hala akıllanmamışsın geçendede sende bizzat tsye gelip bizim servere vurduğunda yoo hocam ya ben vurmadım diyen kişisin nedense seni banladıktan sonra saldırı kesildi burda karşılıklı tartışarak açık oturum yapmaya gerek yok ömer bey'e bu iş kalmadan teknik destek arkadaşlar gerekeni yapacaktır. Ayrıca 2 - 3 klan daha çekmeye çalıştığını buraya yazmakta iyi forumlar.
Evet Düşman klanım bunu yazmakta.. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli