Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Saldırı attığını sanan.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Karşı Taraf Ssleri atsın. tek taraflı bakmak iyi değildir. Zaten kimin suçlu olup olmadığı kimin saldırdığı bir şekilde anlaşılacaktır.

Bu işler yazıyla olmaz. Bende gelir buraya tekrardan hüsumetimiz olan yeniden açılan bir klanı saldırıyor diye yazarım ona kalırsa.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

princeofdahll yazdı:Ben Casper klanındayken Alper Soylu nickli arkadasımı ordada görmüstüm bizide oraya davet ettiler biz Texas Gaming olarak herseycs sunucusuna davet ettiler dost klan olarak bizler texas gaming olarak olarak sizde gelin dediler eğer aynı Alper Soylu nickli arkadaştan bahsediyorsak benim dediğim alper soylu Texas Gaming'deki Alper Soylu
1 Mesaj'ınız Var.Böyle Konularda Sizin Mesajınızın Önemi Yok Sayılmakta.Çünkü Fake Veya Aynı Ts'nin Adamı Olabilirsiniz. Ayrıca O Alper Soylunun Bu Alper Soylu Olduğunu Kanıtlamanız Lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

redarmygaming yazdı:Karşı Taraf Ssleri atsın. tek taraflı bakmak iyi değildir. Zaten kimin suçlu olup olmadığı kimin saldırdığı bir şekilde anlaşılacaktır.

Bu işler yazıyla olmaz. Bende gelir buraya tekrardan hüsumetimiz olan yeniden açılan bir klanı saldırıyor diye yazarım ona kalırsa.
atsınlar kardeşim ben ağızlarından laf almaya gittim Can adlı arkadaş niye bizi bırakıp gitti diye bu adamda gelince odaya yem attım ve arkadaşı özel çektirdim canın çektiği videoda da bunu gösterir zaten.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

EmirhanBeyBeta yazdı:
princeofdahll yazdı:Ben Casper klanındayken Alper Soylu nickli arkadasımı ordada görmüstüm bizide oraya davet ettiler biz Texas Gaming olarak herseycs sunucusuna davet ettiler dost klan olarak bizler texas gaming olarak olarak sizde gelin dediler eğer aynı Alper Soylu nickli arkadaştan bahsediyorsak benim dediğim alper soylu Texas Gaming'deki Alper Soylu
1 Mesaj'ınız Var.Böyle Konularda Sizin Mesajınızın Önemi Yok Sayılmakta.Çünkü Fake Veya Aynı Ts'nin Adamı Olabilirsiniz. Ayrıca O Alper Soylunun Bu Alper Soylu Olduğunu Kanıtlamanız Lazım.
ben şaşırdım çünkü ben Casper'den banlıyım @dozean a sorun adamlarla düşmanız.Bizi şikayet ettikleri konu bile mevcut.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

alpersoylu34 yazdı:
redarmygaming yazdı:Karşı Taraf Ssleri atsın. tek taraflı bakmak iyi değildir. Zaten kimin suçlu olup olmadığı kimin saldırdığı bir şekilde anlaşılacaktır.

atsınlar kardeşim ben ağızlarından laf almaya gittim Can adlı arkadaş niye bizi bırakıp gitti diye bu adamda gelince odaya yem attım ve arkadaşı özel çektirdim canın çektiği videoda da bunu gösterir zaten.

Mesajı sizin aleyhinize almayın. Sizin kanıtlarınız var ise diğerlerininde kanıtı alınması gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

redarmygaming yazdı:
alpersoylu34 yazdı:

Mesajı sizin aleyhinize almayın. Sizin kanıtlarınız var ise diğerlerininde kanıtı alınması gerekiyor.
Aleyhime değil yukarda ki arkadaşta sikayet-bolumu-f27/texas-gaming-baska-s ... t9125.html Casperin içinden galiba buyrun bize şikayet etti dost değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: Mehmetcik

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

Casper gaming batuhanında ve şuan batuğanla beraber yönetiyorsunuz texas gaming'i nasıl düşman klanlarsınız anlamadım ?
Ayrıca sen kimin neyisinde yem atıyorsun sana ne düşüyorda yem attım diyorsun senin ne gibi amacın var ? ben senin gibi saygısız değilim 10 yaşındaki çocuksun ABİM hadi abicim işim gücüm var form kurallarına dikkat ettiysen burda tartışmanın doğru olmadığınıda bilmelisin yem attım diyorsun durduk yere bir olay yokken sırf konu açabilmek içinmi bu tür eylemlere girişiyorsun ? orasıda tartışılır. Mantıklı hiçbir açıklamak yok akşam eve geçtiğimde bu olay aydınlığa kavuşur sen merak etme bu form üzerindede herkezinde gördüğü gibi senin ne gibi bir amacın varda yok yem attım diyorsun yok bunu yaptım diyorsun sen kimsin rast gele bir klana girip yem atıyorsun kardeşim çocuk çocuk hareketlerinden vazgeç 1500 lük youtube kanalında sana başarılar ABİCİM. :D :D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

ömaa yazdı:Casper gaming batuhanında ve şuan batuğanla beraber yönetiyorsunuz texas gaming'i nasıl düşman klanlarsınız anlamadım ?
Ayrıca sen kimin neyisinde yem atıyorsun sana ne düşüyorda yem attım diyorsun senin ne gibi amacın var ? ben senin gibi saygısız değilim 10 yaşındaki çocuksun ABİM hadi abicim işim gücüm var form kurallarına dikkat ettiysen burda tartışmanın doğru olmadığınıda bilmelisin yem attım diyorsun durduk yere bir olay yokken sırf konu açabilmek içinmi bu tür eylemlere girişiyorsun ? orasıda tartışılır. Mantıklı hiçbir açıklamak yok akşam eve geçtiğimde bu olay aydınlığa kavuşur sen merak etme bu form üzerindede herkezinde gördüğü gibi senin ne gibi bir amacın varda yok yem attım diyorsun yok bunu yaptım diyorsun sen kimsin rast gele bir klana girip yem atıyorsun kardeşim çocuk çocuk hareketlerinden vazgeç 1500 lük youtube kanalında sana başarılar ABİCİM. :D :D :D
Teşekkürler :) abicim sağol sırf yaşın büyük diye bunu demekteyim ve şunu bilki sikayet-bolumu-f27/texas-gaming-baska-s ... t9125.html Burada bizi şikayet edenler var KLAN ADI CASPER ?? :) 2. Sadece sizin ts3ünüze ve dost ts3lerde takılmaktayım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ömaa
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: Mehmetcik

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ömaa »

konudada arkadaş söylemiş zaten sadırı olmadığını bizim saldırıyla işimiz yok sözde bu arkadaş bize yem atmışya demekki biz demekki kabul etseydik bizi herşeycsye çekecekti burdanda anlaşılıyor kimin kiminle başlantısı olduğu hadi kolay gelsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Saldırı attığını sanan.

Mesaj gönderen ulyoS »

ömaa yazdı:konudada arkadaş söylemiş zaten sadırı olmadığını bizim saldırıyla işimiz yok sözde bu arkadaş bize yem atmışya demekki biz demekki kabul etseydik bizi herşeycsye çekecekti burdanda anlaşılıyor kimin kiminle başlantısı olduğu hadi kolay gelsin
@redarmygaming lütfen konuyu kilitle Ömer abi gelince bakar :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli