Selamun aleykum.
Yuklenılen skını baskasının elındede görmek ıcın ne yapmamız gerekıyor. Yani skini kendimiz görebiliyoruz ama baska biri baktıgında orjınal halını göruyor yenı modelı onunda gormesını nasıl saglarız.
Skin yüklemeyi öğretirmisiniz
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
-
Yönetici - Mesajlar: 5455
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
@Rulet55 Önderin paylaştığı eklentiyi kurup ayarlarını yaparsan isteğin olacaktır
Link: | |
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] Skin yüklemeyi biliyorum , tam olarak ıstediğim şey yüklenilen skini başkasının eline baktığında da görebilmek
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5455
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Skin yüklemek farklı, birde yüklediğin skini başka skin ile değiştirmek farklıRuLeT55 yazdı:[@Bilinmeyen Etiket] Skin yüklemeyi biliyorum , tam olarak ıstediğim şey yüklenilen skini başkasının eline baktığında da görebilmek
counter-strike-genel/skin-yuklemeyi-ogr ... html#p2589
bu eklentiyi kurup ayarlarını yapacaksın, istediğin modeli yüklediğin model ile değiştirebileceksin
Linklerini gizle |
-
Abi anlatamıyorum sanırım bende zaten var bu dedikleriniz yüklü butun skınlerım . Sadece attıgım Skini elımde ben görebiliyorum oyundakı baska bır oyuncu bnm elıme donup baktıgında yenı attıgım skını göremıyor. " http://i.hizliresim.com/9oBNPZ.jpg " bbu linkteki fotoya bakınca anlıcaksınız demek ıstedıgımı . Kendi elimde yenı model baskasına baktıgımda orjinal modelı görüyorum
Linklerini gizle |