Mod geçişinde problem yaşıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
Server yaklaşık 3 haftadır aktif ancak açtığımdan bu yana mapconfigx.amxx aktif olduğu halde map değişince mod değişmesi için aynı mapı iki kere açmam gerekiyor neden bu şekilde? [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
-
Jailbreak/deathrunRuLeT55 yazdı:Hangi mod @ BLooDGaminG
mesela jail_buyukisyan_v1 açık jailbreak mod aktif deathrunm_temple açtığımda hala jail açık oluyor bir daha deathrun_temple yazıp mapı baştan açıyorum deathrun mod o zaman geliyor.
Çözüm için konuya [@Bilinmeyen Etiket] 'yi devet ediyorum
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PSYCHO # ARENA
@BLooDGaminG
Su sekilde dene bir istersen mesela modu deathrun secmek istiyosun plugins.ini icindeki jail ait plugınlerı bır yere kayıt et ve plugıns.ini den jail aıt plugınlerı sil kayıt et mod sec map degıs
Su sekilde dene bir istersen mesela modu deathrun secmek istiyosun plugins.ini icindeki jail ait plugınlerı bır yere kayıt et ve plugıns.ini den jail aıt plugınlerı sil kayıt et mod sec map degıs
En son insert.46 tarafından Cmt Nis 23, 2016 12:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
mod seç map değiş veyatta elle ayarla şeklinde bir işlem yok ortada hocam mapconfig plugins.ini içinde modlara özel pluginler zaten yazıyor map değişince modun otomatik değişmesi lazım ancak mapı 2 kere açınca mod değişiyorinsert.46 yazdı:@BLooDGaminG
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
@BLooDGaminG Başka bir çok clanda bu şekilde şikayette bulundular,Mapconfigx eklentisinin Bir Hatasımıdır yoksa başka bişimidir bilemeyiz,Serverinizi Sıfırlayıp Deneyin İsterseniz.
Linklerini gizle |
-
sıfırladım sonuç aynıLSR yazdı:@BLooDGaminG Başka bir çok clanda bu şekilde şikayette bulundular,Mapconfigx eklentisinin Bir Hatasımıdır yoksa başka bişimidir bilemeyiz,Serverinizi Sıfırlayıp Deneyin İsterseniz.
Linklerini gizle |
-
[@Bilinmeyen Etiket] konu hakkında yardımınızı bekliyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
- Clan İsmi: DPClan.Net
- İletişim:
@BLooDGaminG Buyurun Bu Eklentiyi Kurun Map Değistirin .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
sorun arkadaş sayesinde çözüldü teşekkürler.ADDICTED-DP yazdı:@BLooDGaminG Buyurun Bu Eklentiyi Kurun Map Değistirin .
Linklerini gizle |