Ts3 Klana özel oda acma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
Ts3 Klana özel oda acma
Serverde kimse kimseyi rahatsız etmesin diye odanın tagını alanların o odaya girmesini istiyorum örnek olarak king clanından bir oyuncuya king gaming permini veriyorm ve bu kişinin sadece king gaming'in odalarına girmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Ts3 Klana özel oda acma
Teamspeak3 'den anlıyanları editliyorum. @alpersoylu34 @serkan ebcin @Jottabey
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Ts3 Klana özel oda acma
Açıkcası Ts3 Yazdıran Plugin Vardı.Orda Hangi Kanala Felan Bağlanacağı Yazıyordu. Ne Kadar İş Görür Bilemem.
Linklerini gizle |
-
Ts3 Klana özel oda acma
Sağ tıkla kanala 5. olmalı kanal yetkilerinden giriş gücünü ayarlayabilirsiniz. Yetkilerdende i_channel_join_power bu yetki (bu yetkiyi kanal yetkilerindende açın) 9999999 a kadar çıkarabilirsiniz 2 yetkiye bunu verin olursuskunlargaming yazdı:Serverde kimse kimseyi rahatsız etmesin diye odanın tagını alanların o odaya girmesini istiyorum örnek olarak king clanından bir oyuncuya king gaming permini veriyorm ve bu kişinin sadece king gaming'in odalarına girmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Ts3 Klana özel oda acma
@noeldayi ismimi yanlış yazmışsın.
kanalın ve o permin giriş gücünü aynı yaparsan olur.
kanalın ve o permin giriş gücünü aynı yaparsan olur.
Linklerini gizle |
-
-
Ts3 Klana özel oda acma
ayrı bir perm açman lazım örneğin permin odaya giriş gücü 80 odaya giriş gücünüde 80 yaptınızmı o permi olanlar girebilir
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 39
- Server Ip/DNS: cs85.csduragi.com
- Clan İsmi: SuskunlarGaming
- İletişim:
Ts3 Klana özel oda acma
beyler ben şimdi gittim x clanının giriş gücünü 80 yaptım x clanının odasının giriş gücünü 80 yaptım diyelim sonra gidipte a clanının gücünü 81 yaptım a klanının odasının giriş gücünüde 81 yaptım diyelim a clanı istedigi odaya gire bilecek x clanı giremiyecek yine ortalık karşıcak yokmu bunun bir taktigi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ts3 Klana özel oda acma
Perm'e özel giriş oluşturabilirsiniz.sglonelywolfsg yazdı: Pzt May 28, 2018 9:00 pm beyler ben şimdi gittim x clanının giriş gücünü 80 yaptım x clanının odasının giriş gücünü 80 yaptım diyelim sonra gidipte a clanının gücünü 81 yaptım a klanının odasının giriş gücünüde 81 yaptım diyelim a clanı istedigi odaya gire bilecek x clanı giremiyecek yine ortalık karşıcak yokmu bunun bir taktigi
Linklerini gizle |
Ts3 Klana özel oda acma
@sglonelywolfsg odaya giriş gücüyle alakası olmaz bunun.. mesela bir klanın giriş gücünü 81 yapıp diğerininkini 80 yaparsan, 81 yaptığın adam 80lik odaya girebilir bu da rahatsızlığa yol açar.. bunu sana ts adresi atarsan gelip anlatabilirim yardımcı da olabilirim
Linklerini gizle |