Csdurağına Saldıran Biri Barınıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Cs serverinde reklamı yok. Bi sunucu bu arkadaşımıza sponsor gibi birşey olmuşsa olabilir? Adam oyun kanalı ve kanalında yapmış. Kimse kimseye saldırı yapamaz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
ve emirhancım şikayet ettiğim adam CSdurağındaki her sunucuya saldırmaya çalışıp bu Ömer adlı arkadaşın serverinde (Ts3ünde) çalışıyorEmirhanBeyBeta yazdı:Cs serverinde reklamı yok. Bi sunucu bu arkadaşımıza sponsor gibi birşey olmuşsa olabilir? Adam oyun kanalı ve kanalında yapmış. Kimse kimseye saldırı yapamaz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Ömer büyük ihtimalle sen tanıdığım Ömer sin yanlış yollardasın kardeşim.
Linklerini gizle |
Çift sunucu çalışmakta biraz reklama bakılmıyor. Duruma göre işlem yapılıyor. Omer Beyin Dediği şuydu başka bir konu için
"Eğer oyuncu sızdığını görürsem herşeylerini kapatırım affı olmaz" gibi dedi. Buradan hesap edebilirsiniz. Fakat birşey diyemeyeceğim yasaktır değildir. Reklamı görmedim. Youtube kanalındanda haberdar değilim.
"Eğer oyuncu sızdığını görürsem herşeylerini kapatırım affı olmaz" gibi dedi. Buradan hesap edebilirsiniz. Fakat birşey diyemeyeceğim yasaktır değildir. Reklamı görmedim. Youtube kanalındanda haberdar değilim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4520
Csdurağından serverime gelmiş oyuncuları zaten almıyorum diğer sunucuya. Sadece başka sunuculardan yada youtube üzerinden gelenleri alıyorum..redarmygaming yazdı:Çift sunucu çalışmakta biraz reklama bakılmıyor. Duruma göre işlem yapılıyor. Omer Beyin Dediği şuydu başka bir konu için
Linklerini gizle |
-
Şuan buda başka sunucunun reklamı gibi oldu sanırım bence konu kilitlenmeli veya silinmeli
Linklerini gizle |