Serverimde users iniyi aktif etmek istiyorum acil yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
arkadaşlar burdaki bir kaç konuya baktım ve ordakileri uyguladım fakat users ini bir türlü aktif olmadı ben cs durağının admin ekle düzenlesini değilde users iniyi kullanmak istiyorum acil yardımcı olabilcek varmı ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: YAKINDA
- Clan İsmi: AexibLe Gaming
- İletişim:
FTPde addons/amxmodx/configs uzantısındaki plugins.ini de yer alan admin.amxx dosyasını pasif hale getir daha sonra hemen altında yer alan admin_usersini.amxx dosyasını aktif hale getir ve kaydet sonrasındada servera rest at işlem bu kadar 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: Elit Gaming
erenin attigi yorumdaki ufak bi duzeltme adminsql.amxx silmen gerek..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 166
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Sadece admin.amxx eklentisinin önündeki ";" işaretini kaldırman yeterli
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
plugins.ini'den admin_sql.amxxi kapatıp admin_usersini.amxx'i aktif edip adminlikleride users.ini'ye göre yazman yeterlidir
Adminlik ekleme şablonu
Yukarıda arkadaşlarda anlatmıs, olmuyorsa atladığın birşey vardır
Adminlik ekleme şablonu
Kod: Tümünü seç
"BAILOPAN" "mypass" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İyice kafamı karıştırdınız admin_usersini.amxx eklentisi nerde ben onu anlamadım admin.amxx eklentisini aktif etmesi gerekiyor sanıyorumÖmer TELLİ yazdı:plugins.ini'den admin_sql.amxxi kapatıp admin_usersini.amxx'i aktif edip adminlikleride users.ini'ye göre yazman yeterlidir
Adminlik ekleme şablonuYukarıda arkadaşlarda anlatmıs, olmuyorsa atladığın birşey vardırKod: Tümünü seç
"BAILOPAN" "mypass" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
admin_usersini.amxx eklentisi plugins.ini nin içerisindedir.. ftpde yer alan confings klasöründeki users.ini ye ömer beyinde attığı şekilde kaydedilen yetkileri aktif eder hem daha açık bir biçimde hemde aynı anda birden fazla yetki eklenebilir vaziyettedir.. @dindar123 hocam senin yapacağın iş ; ftpde addons/amxmodx/configs klasöründeki plugins.ini yi açıp admin_sql.amxx isminin başına " ; " işareti koyarak yani ismini " ;admin_sql.amxx " yapıp daha sonrasında aynı yerde bulunan " ;admin_usersini.amxx " in başındaki " ; " işaretini silerek yani ismini " admin_usersini.amxx " yapıp plugins.ini yi kaydetmen yeterli olacaktır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şimdi anladım eklenti yeni eklenmiş panellere sunucum 1 yıllık olduğu için bende yokmuş ama neden böyle bir eklenti yapılmış anlamadım admin.amxx eklentisi aktif olunca users.ini çalışıyor sanıyordumHighVoLTage yazdı:admin_usersini.amxx eklentisi plugins.ini nin içerisindedir.. ftpde yer alan confings klasöründeki users.ini ye ömer beyinde attığı şekilde kaydedilen yetkileri aktif eder hem daha açık bir biçimde hemde aynı anda birden fazla yetki eklenebilir vaziyettedir.. @dindar123 hocam senin yapacağın iş ; ftpde addons/amxmodx/configs klasöründeki plugins.ini yi açıp admin_sql.amxx isminin başına " ; " işareti koyarak yani ismini " ;admin_sql.amxx " yapıp daha sonrasında aynı yerde bulunan " ;admin_usersini.amxx " in başındaki " ; " işaretini silerek yani ismini " admin_usersini.amxx " yapıp plugins.ini yi kaydetmen yeterli olacaktır.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
users.ini den birden fazla aynı anda daha kolay yetki yazılıyor.. ama admin_sql ile aynı anda aktif olması cakışma yaratır bu sebeple users.ini deki yetkileride silerThe Professional yazdı:Şimdi anladım eklenti yeni eklenmiş panellere sunucum 1 yıllık olduğu için bende yokmuş ama neden böyle bir eklenti yapılmış anlamadım admin.amxx eklentisi aktif olunca users.ini çalışıyor sanıyordum
Linklerini gizle |