Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Deathrun, JB Shop, Hook Yükleme Sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ahmedo01

Mesaj gönderen ahmedo01 »

3 problemim var yardım ederseniz sevinirim.
İlk olarak deathrun açınca ctmenu açılıyor yani mod değişmiyor adamlar god alıp devam edebiliyor
2. si ise kendim jb shop yüklemek istiyorum ama jb shop yükleyince eskisiyle karışıyor 2 gösterge oluyor vs.
3. problem ise bazı pluginlerde örnek hook plugini yüklerken izin verilmeyen komutlar diyor
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

segeo789

Mesaj gönderen segeo789 »

paneli verirsen hepsini ayarlarım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

1. Yukledigin pluginlerin isimlerini configs>plugins.ini ye degil config>mapconfig>plugins.ini'de hangi isimleye baslayan mapta acılmasını istiyolarsan onun altina ekle.(config>plugins.ini'nin icinde mapconfig.amxx'in atktif oludugundan emin ol.)

2. Yukledigin jbshopun adını'da mapconfing>plugins.ini 'ye ekle ordaki jbshopu ve ctmenuyu sil veya pasiflestir.Modlardanda jailbreak modunu kapat.(Pasiflestirme Ornk: ctmenu.amxx yazının basina ; koy yani ;ctmenu.amxx yaparsan pasif olur.Tekrar acmak istediginde ismini aramazsin.)

3. %99 Hook pluginin icinde bind komutu geciyor bu yuzden kural ihlali hatasi veriyor.Editleyebilirsen editle yapamazsan burdan paylas ben yapabilirsem yaparim olmadi daha bilgili birisi duzeltir.)

[ ByBuLuT ]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala