Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Paneldeki Para ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
memoby

Paneldeki Para ?

Mesaj gönderen memoby »

Merhabalar iyi akşamlar , bundan birkaç ay önce csdurağının hizmeti , alt yapısı , serverlerinin hızını ve farkını görüp beğendiğim çin panelime mobil ödeme yolu ile 300 tl kadar ücret atmıştım otomatik aylığı geldiğinde çeksin ve ne olur ne olmaz diyerekten. Ama malesef özel hayatımla ilgili bazı sorunlarım oldu servere hiç bakamayacağım güvenip servere bakıp ilglenmesi için verebileceğim bir kişide yok paneldeki para 50 - 60 tl bir para olsa önemli değil dursun fakat yüksek bir mevla var içerisinde bu parayı ne yapabiliriz acaba sayın cs durağı yöneticisi arkadaşlar bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan söylüyorum özel hayatımda olan bazı sebeplerden dolayı malesefki ilgilenemeyeceğim , beni anlayacağınızı düşünüyorum ve olumlu cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim ...

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Paneldeki Para ?

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

serveri kapatacaksan urunu iptal et paran dursun kapatmayacaksanda her ay kendi otomatik ceker zaten parayi panel sifresini kimseye vermessen paranin basina bisey gelmez ben 1 yildan uzun bi sure once panele para atmistim gecenlerde baktim hayla duruyo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Paneldeki Para ?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Konuyu [@Bilinmeyen Etiket] ye iletiyorum. Eğer ki sağlıkla ilgili bir sıkıntı ise çok geçmiş olsun.

CSDurağı facebook sayfasına yazarak çok daha rahat bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala